Ja się położyłam żeby oglądać tv i zasnęłam.Spałam z 1.5 godziny.No ale za miesiąc nie wiadomo czy będę mogła jeszcze tak pospać.
murchinson jakiego pieska szukacie?, pewnie jakiegoś niedużego
Szukamy yorka a najlepiej jakby było to york biewera ewentualnie jak nie znajdziemy to będzie sznaucer miniaturka. Do bloku i takiego metrażu nie wyobrażam sobie dużego psa. Choć fakt marzy mi się wyżeł weimarski lub niemiecki gładkowłosy czekoladowy. Psiara ze mnie i zawsze miałam psiaki, czasami kilka tym bardziej że tato to myśliwy.
dziewczyny jak mi dziąsła krwawią to moje, jak się czyszczę to garść włosów.
W ciąży czasami pojawia się krwawienie z dziąseł. Byłaś u stomatologa z tym?Warto by to zobaczył. Może zastosuj dentosept lub dentomix żel, a po myciu płucz naparem z szałwii i rumianku.
Ada sporo już waży ale termin tez masz na początku maja więc może mała szykuje się już powoli do wyjścia.
Koroneczka to może zmień szczoteczkę zwykłą na elektryczną nacisk będzie mniejszy, równomierny i lepiej czyści. U mnie problem zniknął właśnie po zmianie szczoteczki. To u Ciebie to chyba nie czop, jak byłam w szpitalu to dziewczynie wypadł jak wyszła z toalety-to była taka biała galaretka.
Aniu trzymam kciuki by mała nie wyszła przed piątkiem.
My to zaraz zostaniemy kwietniówkami a nie majówkami.
Co do wagi z usg to różnie raz zawyża raz zaniża, a coraz więcej dzieci rodzi się z duża masą urodzeniową przez sn. W szpitalu to się śmiali że 3 kg dziecko przez cc, 4 kg - sn (ale tak rodziły tylko wieloródki).
U nas też celibat nakazany ale czego się nie robi dla maleństwa.