ja miałam cukrzycę w poprzedniej ciąży. Też musiałam się pofatygować do diabetologa i chyba wtedy jeszcze powtarzałam badanie. Skończyło sie na tym,że musiałam sobie mierzyć poziom cukru i patrzeć co jem, ale bez przesady.Aż mi sie płakac che, bo nie wiem co mam robić.
dokładnie :ico_brawa_01:diabetologa ciężarne są poza kolejką
Boshe, nie to zebym się czyjejs niedoli cieszyła, ale ulzyło mi że tez miałaś. Martwie strasznie, bo naczytałam sie właśnie o jakiś skutkach. Jakas makrosomia, obumarcie...dżizas :ico_sorki:ja miałam cukrzycę w poprzedniej ciąży. Też musiałam się pofatygować do diabetologa i chyba wtedy jeszcze powtarzałam badanie. Skończyło sie na tym,że musiałam sobie mierzyć poziom cukru i patrzeć co jem, ale bez przesady.
a kiedy masz miec badanie?No i obawiam się,że teraz też mogę mieć, bo przy kolejnej ciąży ryzyko cukrzycy wzrasta, a ja już miałam

jutro mam wizytę u ginki, więc się zastanawiam, czy już mi nie każe robić :ico_noniewiem:a kiedy masz miec badanie?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość