Czesc wszystkim Kobitkom! :)
Zirafka
To wpadaj do mnie bo musze powiedziec ze wyszly po prostu mmmmmm! Ale to zapewne szczescie poczatkujacego :D Zawsze jak cos robie pierwszy raz to mi super wychodzi a potem przesadzam z kombinowaniem ;)
Agus witaj, juz Cie lubie, bo :-D ja tez jestem z Wroclawia! Mam synka 4 latka i teraz czekamy na drugiego :-D :-D :-D
Cytat:
A normalnie bym spala ale ja wstaje codziennie z mezem o 5 zrobic mu kawke i sniadanie wiec pozniej jak juz zasne to nieraz o 12 sie obudze hihi :P
Ty tak z przyjemnosci czy maz nalega?
A z jakiej czesci Wroclawia dokladnie?
A zaczelam wstawac z nim bo w sumie jak on sie budzil to ja juz nie moglam spac i tak zostalo ze on idzie do lazienki a ja do kuchni robic sniadanko mu przed wyjsciem ;) Poza tym ja sie zawsze budzilam bo jego zaden budzik nie obudzi a ja mam lekki sen wiec musialam go budzic :)
Aga- ale narobiłas mi smaka na te ruskie. Miałam dziś w planach szybki obiadek: ziemiaki i jajo sadzone ale może zmienie plany i polepię trochę pierogów :ico_noniewiem:
Hehe, no ja wlasnie koncze juz robic, prawie sie juz calkiem zapchalam jedzac w czasie robienia :D Ale pyyysznosci wyszly mniam!
A wczesniej mialam Ci napisac na kiedy mam termin - 28 lipca i spodziewam sie chlopca :)
Tu jest link do przepisu z jakiego ja robilam pierozki - ale mysle ze kazdy umie, tylko ja jestem w takich sprawach zacofana ;)
link został usunięty przez obsługę forum
Zmienilam troszke - ciasto : 2 zoltka i 1kg maki, wody ile trzeba.
I farszu tez mozna zrobic odrobine mniej niz w przepisie bo mi troszku zostalo.
A malenstwo chyba zadowolone z pierozkow bo jak lepilam to sie caly czas wiercil.. Jako ze to moja pierwsza dzidzia to musze powiedziec ze nie moge sie nacieszyc tym uczuciem - takiego malego kreciolka w brzuszku :)) Cudowne! :)
Buziaczki dla Was :)