tak u nas tez na jednej kartce, ale ja tak jakos na raty :ico_oczko:A, te to wypełniałam przy wyborze lekarza (u mnie to było na tej samej kartce). jeśli dobrze pamiętam to teraz nie ma problemu z położnymi i można wybrać lekarza gdzie indziej a położną gdzie indziej bo one nie mają rejonów-przynajmniej tak mówili w szkole rodzenia.
to muszą mieć niezły bałagan w dokumentach :ico_oczko:A ja właśnie rozmawiała z panią z firmy ubezpieczeniowej. Przysłała pismo z prośbą o dosłanie dokumentów potwierdzających przebytą chorobę oraz aktualne badania: usg brzucha i rtg klatki piersiowej Wyjaśniłam jej, że przecież ma zaznaczone że teraz jestem w ciąży i te badania nie mogą być wykonane. Przeprosiła i zaznaczyła, że mam ich jednak nie dosyłać. Pomylił się lekarz orzecznik-raczej nie doczytał.

Nasz Mateusz pokazał raz krótko twarz a później wsadził sobie rękę do oka i tak trzymał do końca :ico_haha_01:Murchinson no mam nadzieję, że Krzysiu nie zasłoni buźki jak podczas ostatnich dwóch badań usg :ico_oczko:
Obie się z ta panią trochę z tego śmiałyśmy, a ona stwierdziła że usg mojego dziecka na pewno jest fajne ale nie potrzebuje go oglądać.[ Dodano: 2011-04-15, 14:41 ]
to muszą mieć niezły bałagan w dokumentach :ico_oczko:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość