15 kwie 2011, 19:54
Kocura Bura ja tez mgr administracji, specj. europejska i co mi po tym.. :ico_haha_01: szkoda slów, a niby praca miala byc wszedzie..kazdy urzad, kazde biuro itp i co..nonono..na szczescie udalo mi sie zalapac tu gdzie pracuje, ale przyszlosc nie pewna..zrobilam podyplomowke z bhp i systemow zarzadzania bezpieczenstwem i co mi po tym..nic..bo nie mam znajomosci, zeby sie gdzies wkrecic do jakiejs firmy..
teraz na rynku pracy bardzo porzadane sa konkretne zawody, a nie uczeni, wiec jak masz dryg do czegokolwiek na czym mozesz dorobic np fryzjerstwo, kosmetyka, krawiectwo to probuj..bo mnie akurat nic takiego nie pociaga :ico_noniewiem:
Zirafka i szkoda mi ciebie ze sie marnujesz, a ja z obserwacji widze, ze jak ktos nie ma podejscia do ludzi to ludzie narzekaja, wiec ci wspolczuje :ico_noniewiem:
ja wlasnie lubie ten kontakt z ludzmi, jak po 15 kazdego m-ca robi sie zastoj do nastepnego m-ca to mnie ma rozerwac, a jak przychodza ludzie to co chwile sie cos dzieje :-)
beti ja sie nie znam na masazach, ale slyszalam ze masaz moze przynic sie do odklejenia macicy, ale to gadki starszego pokolenia, nie wiem jak sie to ma w rzeczywistosci :ico_noniewiem:
a owsikami nie straszcie, bo to dziadostwo ponoc, wlasnie jak jeden do domu przyniesie to leczyc sie musi cala rodzina i jest to dosc uciazliwe :ico_noniewiem:
ja z Mila nie mam problemow, bo ona chyba po tatusiu ma wydalanie, bo potrafi nawet po 5 razy dziennie kupke zrobic, nie za duza, ale kilka razy, problem wstrzymywania kupki nie jest nam na szczescie znany :ico_sorki: