ale zazwyczaj jak się kupuje magnez to on z czymś jest, ja łykam magnez z wit. B właśnie.magnez wypłukuje wit B

na steperze chodziłam już jak mnie kolano bolało,potem poszło na biodro :ico_sorki:Może jakieś większe obciążenie na kręgosłup ostatnio miałaś.
ale jeśliby tak było to bez recepty nie można byłoby kupić magnezu czy potasu :ico_oczko: Ja biore takie w tabletkach do wody magnez z wit B6 od razu...preparatów z potasem nie wolno zażywać bez porozumienia z lekarzem
oo to jest myśl bo ja kupuje znowu soki pomidorowe pychotka :ico_haha_02:uzywam koncentratu pomidorowego
pocieszyłaś mnie kobietko :ico_sorki:to na moje oko własnie skurcze mięśniowe, nic strasznego
nieprawda...sa sprzedawane bez recepty, bo nie sa uznane za leki (zgodnie z jakas tam definicja juz nie pamietam :ico_noniewiem: ), ale czy to oznacza ze sa calkowicie bezpieczne? Nie...rownie dobrze mozesz sie nacpac kodeina zawarta w solpadeinie czy w kroplach do nosa. rownie dobrze mozesz wziac wielka dawke aspiryny bedac w ciazy..no i co? przeciez bez recepty jest wiec zadna krzywda sie nie dzieje teoretycznie...ale jeśliby tak było to bez recepty nie można byłoby kupić magnezu czy potasu :ico_oczko: Ja biore takie w tabletkach do wody magnez z wit B6 od razu...
oj chyba sama nie wiesz :ico_oczko:Blanka26 napisał/a:
ale którą witaminę B???
z grupy B :P
no ale ciąża to wyjątkowy stan, każda rozsądna kobieta nie napcha się leków bez konsultacji z lekarzem.rownie dobrze mozesz wziac wielka dawke aspiryny bedac w ciazy..no i co? przeciez bez recepty jest wiec zadna krzywda sie nie dzieje teoretycznie...
ja podobnie i jeszcze kołatania sercaSkurcze miesni i do tego drgajaca powieka
no nie wiem! wiem, ze wypłukuje wit z grupy B, ale nie jestem w stanie dokladnie powiedziec która! aż tak w tym nie siedze!oj chyba sama nie wiesz
tak ale misia81 pisała wczesniej, ze ma problemy z puchnieciem i w ogole u niej jest podejrzenie jakiejs choroby wiec rozsadna kobieta w tym stanie nie powinna brac totalnie nic bez konsultacji z lekarzem. Takie jest moje zdanie.no ale ciąża to wyjątkowy stan, każda rozsądna kobieta nie napcha się leków bez konsultacji z lekarzem.
a suplementy diety jak np witaminy czy minerały stosowane zgodnie z zaleceniem na pewno nie zaszkodzą
to nie tak. Ciąg jest taki: kawa wypłukuje magnez, a magnez wypłukuje witaminy z gr B.Pisalyscie ze magnez wyplukuje sie z organizmu przez witamine B
Najbardziej magnez wyplukuje kawa
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość