Gosia Aco do smiesznych powiedzonek - moj mąz - na wiadomość - Kochanie jestem w ciązy ( 2 ) - .. cisza i pyta sie mnie - ale w jaki sposób ?????? :-D :-D
normalny kochanie normalny przez sex ...z Tobą :-D
no to pobił mojego M. na głowe. No chyba, że mój sie kiedys spyta: gdzie jest kuchnia? Wtedy bedzie znowu galopem no przodzie :-D :-D :-D
martasz My woleliśmy nowe łózeczko chociaż moglismy dostać od znajomej
cos nie tak było z tym łóżeczkiem? Nam znajomi strasznie chceili pożyczyc wózek, upierali sie do tego stopnia, że az nieładnie zmieniłam temat hahaha. No ale wózek był różowy! Jakos dziwnie wkładac chłopczyka do rózowego wózka :ico_noniewiem:
AgusA ile bedziesz jechac w tej podrozy? Ja jechalam nie bedac w ciazy raz do anglii 23h to myslalam ze oszaleje tak niewygodnie bylo ;p Ale Ty w Niemczech, tak? To na szczescie troszke blizej :)
My jedziemy przy sprzyjającej trasie i braku tzw. lewopasowców (wiesz ci którzy jada autostrada tylko po lewej 100/h i nie przepuszcza nikogo - bo po co, nie?) jakies 6h. Teraz robimy kilka przystanków więcej, więc mam nadzieję, że zmieścimy się tak w 7-8h.
A tak nawiasem mówiąc to czasem się zastanawiam, czy ci ludzie którzy nagle wyjeżdżaja nalewy pas, nie zastanawiają się albo nie sa w stanie oszacowac prędkości nadjeżdżającego auta? To jest tak niebezpieczne, a ludziska to sobie sprawy nie zdaja co robią chyba???? Boshe, ja się już kilka razy wystraszyłam, no i oczywiście huzia na Józia czyli mojego M. :ico_zly: