Ja też właśnie wróciłam- byliśmy z K w mieście, dwie godzinki się urwał z pracy, żeby pójść kuchnie pooglądać i już wiem co chce :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: W sklepie nam zrobili wycenę za ponad 20tys :ico_szoking: :ico_szoking: ale chodziło tylko o wybranie wzoru- mamy swojego stolarza, który zrobi nam za połowę taniej :ico_brawa_01:
Namęczyłam się tym łazikowaniem :-) :-)
a więc dzisiaj intensywnie wieczorem męczę męża :-D :-D :-D
Hihi na pewno będzie zadowolony! Ja też chyba już ten celibat przerwę, jak teraz podziałamy może po Świętach się rozpakuję!
Moja torba też spakowana :-)
Koroneczka taką szyneczkę i kiełbaskę uwielbiam, mniam.
Ja też! Nie to co w sklepie- zupełnie inny smak :-) Paczuszka z herbatkami już do Ciebie mknie :-)
markotka, ja też mam tyle prasowania, że szok :ico_olaboga: a jeszcze resztę ciuszków Maksia poprać muszę :ico_sorki:
Mariola_Larose, kurczę na rocznice?? Może zrób sobie ładne zdjęcie z brzucholkiem, wywołaj w dużym formacie, jakaś ładna ramka do tego :-) chyba , że chcesz jakąś niespodziewajkę wymyślić- to upiecz pycha torta, :ico_noniewiem: ? no ni wim ni wim :ico_haha_01:
[ Dodano: 2011-04-18, 13:09 ]
Murchinson, aha! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Matiego! Dobrze, że wszystko oki z Wami :-) Odpoczywaj dużo zatem, żeby do maja dotrwać!
[ Dodano: 2011-04-18, 13:10 ]
Ja też mojego łobuza czuję coraz niżej, jak chodzę to czuję, że mnie tak wszystko ściąga w dół! Też tak macie??