hej! JoannaS, z jednej strony współczuję ilości okien :ico_oczko: a z drugiej tez bym sobie chetnie pomyła...Święta bez wiosennych porządków to nie to samo :ico_noniewiem:
HEJ ja dzis w u pracy byłam znowu mam klejna kartke monitoringu szkodam ze na zmarnowanie...
bo jak szukałam pracy i mogłam ja podjac to olewali mnie,a jak mam dziecko i teraz nie moge, to mnie wysyłaja i zawracaja gitare :ico_olaboga: spacer z mała tez mam za soba/
witam
ja na razie tylko się przywitać bo pierożki robię :-D
dzisiaj kurier resztę rzeczy przywiózł i torba spakowana,teraz mogę rodzić :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kurcze zamówiłam na allegro czytnik kart pamięci, z pendrivem niby grosze kosztował bo 1zł oczywiscie plus przesyłka dużo więcej i doszedł, ale połamany. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Źle zapakowany moim zdaniem tylko w kopertę bąbelkową powiniem być w pudełku, to by sie tak nie stało. wrrrrrrrrr chyba wlepie im negatywa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
JoannaS, aniawlkp86, napisałam do nich od razu po otwarciu ale jak narazie brak odp. Poczekam sobie, jak nie odpiszą to negat im wlepiam mogę nawet fotki przesłać czytnik jest doszczętnie połamany