ciekawe gdzie ja to pudło schowam :ico_oczko: zastanawiam się gdzie spacerówkę będę trzymać, bo gondolkę wstawimy na stelaż i niech się wietrzy, fotelik też, a spacerówka :ico_noniewiem: może do kanapy się zmieści :ico_sorki:
Markotka wielgachne pudło wywalisz, spacerówka nie wiem czy zmieści się do wersalki bo zależy jak głęboką macie szufladę. Stelaż spacerówki na wysokość w najwyższym punkcie ma coś ok.25 cm. U mnie leży na górnej półce w garderobie, może w szafie Wam się zmieści. To jutro będziesz miała mały sajgon w domu bo i meble i wózek przywiozą. A, kurier który mi przywiózł wózek zadzwonił rano i podał do której będzie u mnie i tak był-nie miałam problemu tak jak mama_Izuni ostatnio.
Koroneczka no to wózek powinnaś mieć albo na koniec tygodnia albo zaraz po świętach :ico_brawa_01: To czego nie potrzebujesz dal Maksia to sprzedaż albo będziesz miała na prezent dla znajomej. Współczuję tego biegania.
Aniu mam nadzieję, że jednak nie odłączą Ci telefonu i internetu.
Ja się obudziłam bo ktoś wracała z imprezy i śpiewał. Chyba pół osiedla słyszało. No i teraz zasnąć nie mogę.
[ Dodano: 2011-04-19, 04:42 ]
:607: oo, nie tylko ja nie śpię.
[ Dodano: 2011-04-19, 08:10 ]
Ja już po badaniach i śniadanku. Chyba jednak padać nie będzie bo zaczyna mocniej grzać słońce i chmury tez przechodzą.