Witam sie i ja :-D
Dziekuje dziewczynki za opinie o brzuszku jest mi bardzo miło :-D teraz czekam jeszcze na wasze brzusia :-)
Murchinson, w sumie to u nas do szpitala to samo, tylko ze my na slasku mamy te dyskietki do lekarza i zadnych druków juz nie potrzebujemy.
No i dla dziecka zadnych ubran nie musze miec i kosmetykow tylko na wyjscie ze szpitala jakies ciuszki.
Pieluchy pampersy i chusteczki do pupki, zadnych rozkowi kocykow.
Reszte wszystko zapewnia szpital.
Mariola fajnie sie masz, zeby tylko ci sie sprawdził ten porod, bo roznie to bywa, a z twoja szyjka tez dziwnie bywało.
Najwazniejsze ze oboje dobrze sie czujecie :-)
Zoola przykro mi ze mama tak troszke olewczo cie traktuje.
Z tymi okanami to mogła by tobie pomoc a nie sasiadce :ico_szoking:
znalazlam outlet coccorillo, kupilam Tosi kilka bodziakow, byly po 4 zl i po 6 zl :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
no to super na pewno sie przydaja :-D
Kurcze ja juz mam tyle rzeczy ze nie mam gdzie tego dawac, dostałam paczke od kuzynki mojego M z niemiec z ciuchami i jeszcze w piatek ma przywiezc przyszły chrzestny mojego dziecka jakies rzeczy po swoich dzieciach :ico_olaboga:
W sumie fajnie ciesze sie, troszke zaoszczedze ale nie mam gdzie tego dawac :-)
Witam,
ja dziś na ktg muszę jechać a straszliwie mi się nie chce. tez bym chciała miec zrobione ale u mnie jakos lekarz nic o tym nie wspominał, zawsze na wizycie tetno malucha sprawdzaja a tak to ktg nie robi.