witam się wieczornie :-D
jakiegoś przypływu sił dostałam i wysprzątałam dzisiaj całą kuchnię, wymyłam szafki, dokończyłam wczorajsze porządki :-D porobiłam trochę zmian, poprzekładałam różne rzeczy i teraz mąż się mnie co chwilę pyta co gdzie jest :ico_haha_01: jestem zdziwiona, bo praktycznie skurczy nie miała, a cały dzień na nogach. Mój mąż właśnie na zakupach, zaraz pewnie wróci, ale dzwonił, że tłumy w markecie :ico_sorki:
Murchinson fajnie, że zapis ktg jest dobry i nie ma skurczy :ico_brawa_01: dzięki za wieści od Patrycji :-D super, że z Filipkiem już lepiej :ico_brawa_01: ja przeciwciał nie miałam robionych, ale mam grupę krwi BRh+, to chyba nie muszę robić? Nie wiem jaką grupę ma mąż, bo nie miał nigdy sprawdzanej :ico_szoking:
Motylek super z tym zoo :ico_brawa_01: my ostatni raz byliśmy w sierpniu ubiegłego roku i wtedy podszedł do nas bociek, a miesiąc później zaszłam w ciążę :ico_haha_01: brawa dla Filipka za suchą noc :ico_brawa_01:
Mariola to teraz dbaj o siebie, żebyś wytrzymała chociaż te 2tyg, bo każdy dzień dla maluszka jest ważny :ico_sorki:
Ania ale niziutko masz brzuszek :ico_brawa_01: obyś chociaż święta przetrzymała :ico_oczko:
Koroneczka mnie tak bardzo bolało wcześniej spojenie łonowe, teraz boli w nocy i spojenie i odcinek lędźwiowy kręgosłupa, że ciężko się obrócić z boku na bok, więc wiem co przechodzisz :ico_sorki:
Wiola a Tobie już tylko kilka dni do terminu zostało :-D ciekawe kiedy coś się ruszy :-D
NOWA moja koleżanka kupiła sobie mop parowy i mówi, że rewelacja jeżeli chodzi o mycie fug! Sama się zastanawiam nad kupieniem tego cuda do moich paneli, ale trochę się boję jak zareagują na tą parę :ico_noniewiem:
Emilia super z tym outletem :ico_brawa_01: u nas nie ma żadnego dziecięcego :ico_noniewiem: dowiedziałam się dzisiaj, że moja spółdzielnia wyraziła zgodę jakiejś rodzinie na zamontowanie klimatyzacji na dachu, więc po świętach będę pisać pismo o wyrażenie zgody :-D już w tą pogodę mamy strasznie ciepło w mieszkaniu, a co to w upały będzie :ico_sorki:
mama Izuni my na święta nie szalejemy, robimy karkówkę i rolady w sosie, sałatkę z makaronem, jajka faszerowane z tuńczykiem i parmezanem, białą kiełbaskę mamy robioną przez teścia i pasztet z królika też, bigos w zamrażalniku :ico_oczko: będę piekła sernik i kopiec kreta-mąż sobie zażyczył :ico_haha_01: Fajnie, że Twój mąż pobawił się z Izą :ico_brawa_01: a mama też ładną niespodziankę Ci zrobiła :ico_brawa_01:
Zoola szkoda, że pokłóciłaś się z mamą akurat przed świętami :ico_noniewiem:
my z teściową już 2 miesiące nie rozmawiamy i pierwszy raz spędzimy święta nie u nich, ale wcale nad tym nie ubolewam :-D
[ Dodano: 2011-04-21, 20:57 ]
Ja co najwyżej kręgosłup mogę wyczuć, bo mój Mały leży buźką w stronę moich wnętrzności
mój mały tak samo :ico_oczko: