komuś tu słodkości się bardzo chce :-DWiola a gdzie :ico_tort: za 39tc? :-D

no, niestety :ico_wstydzioch:komuś tu słodkości się bardzo chce
A niech się bawi byleby zrobił i to szybko. Bo o tym, że się zacina mówiłam mu jakiś czas temu jak szykowałam ubranka dla Mateusza.Murchinson to mąż będzie musiał w stolarza się zabawić :ico_oczko:

jak pojadę to się na pewno odezwę :ico_sorki: jeszcze po 15 zadzwonię i zapytam czy na pewno dzisiaj przyjmuje żebym w razie czego na darmo nie pojechała bo mam 20 km w jedną stronę :ico_sorki:koniecznie daj znać co i jak po wizycie :ico_sorki:
czemu mąż sernik robi?jemu lepiej wychodzi? :ico_oczko:Ja zrobiłam już biszkopt pod sernik, mąż będzie potem robił,
mają tydzień na realizację zamówienia od zaksięgowania wpłaty na koncie :ico_sorki: poza tym jeśli nie odpisują na maile to polecam skontaktować się telefonicznie,ja tak nieraz robiłam ze sprzedawcami bo różnie bywa :ico_sorki: więc z tym negatywem bym jeszcze poczekała :ico_noniewiem: zresztą teraz okres przedświąteczny to i dłużej paczka może iść...ja zamawiałam w środę a dopiero w piątek wysłano mi paczkę a brałam za pobraniemaaa, nie wiem, czy któraś z Was robiła zakupy od uzytkownika Silveraa , ja właśnie zrobiłam :ico_zly: , tydzień temu wysłałam kasę i cisza :ico_szoking: , czekam do wieczora i wystawiam negatywa.
Tylko trochę kasy wydałam (zamawiałam razem z koleżanką) i mam nadzieję, ze to do mnie dotrze :ico_noniewiem:
codziennie coś podajadam, a poślady rosną :ico_wstydzioch: na święta robię sernik i kopiec kreta, 3bita nie jadłam jeszcze.markotka teraz na święta na pewno sobie coś słodkiego pojesz ja już wiem,że bratowa A robi 3 bita i sernik

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość