Inuno wiesz moj Szymek tez cos kombinuje z tym jedzeniem...jak mu dawalismy cyca i butelke(bo ja ten metronidazol bralam) to z butli nawet ponad 100ml potrafil wydoic :ico_olaboga: fakt ze mu nosem potem poszlo :ico_olaboga: ale z cyca jadl co 2-3 godziny ...potem butla ....2-3 godziny znow cyc itd.
a teraz jak ma tylko cyca (antybiotyk skonczylam w srode) to podjada co 45 minut ....troche sobie skubnie i ma dosc a za 45 minut znow chce jesc... :ico_olaboga: juz sie nawet zastanawialm czy moze mleka nie starcza w cycu...ale przystawiam do drugiego cyca to nie chce ...nawet tego samego cyca co jadl po skonczeniu nacisnelam i dalej leci mleko -wiec jedzonko jest...a czemu on tak malutko a czesto to nie wiem.... :ico_olaboga:
[ Dodano: 2011-04-22, 20:25 ]
Magda za 1 miesiac Filipka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2011-04-22, 20:27 ]
jestesmy a w domu balagan
u mnie tez bajzel ogromny...bo mi nie wolno sprzatac a ni nic robic z ta niegojaca sie dziura po cc!!! ale starm sie ogarniac co jakis czas tyle ze to starcza do wieczora przy moim M. :ico_szoking:
[ Dodano: 2011-04-22, 20:28 ]
kurcze spiaca jkestem (spalam 2 godziny w nocy ) bo Szymek kwekal lub wisial na cycu :ico_olaboga: ale tata pojechal do kumpla i troche sie boje ze jak przysne takim kamiennym snem to Szymka nie uslysze...
[ Dodano: 2011-04-22, 20:36 ]
A moje dziecko spi sobie w najlepsze... :-D tylko ze w drugim pokoju i dzrwi sa pootwierane i tylko tv cicho chodzi w tym pokoju co ja siedze ale boje sie ze jak usne tu na sofie to nicmnie juz ze snu nie poderwie po wczorajszej nie przespanej nocy :ico_nienie:
jutro znow rano do szpitala na zmiane opatrunku...
a synek wlasnie zaczal plakac :ico_nienie: :ico_placzek: :ico_nienie:
[ Dodano: 2011-04-22, 20:37 ]
a ja z tych nieprzespanych nocy mam juz bol zeba od zaciskania takiego nerwwoego szczek i bol glowy :ico_placzek:
[ Dodano: 2011-04-22, 21:24 ]
oj nie wiem "psuje "mi sie dziecko...taki byl gzrzeczniusi... a teraz daje popalic a zwlasszcza jak sama z nim zostaje w domu :ico_olaboga:
Dostal wlasnie znow cyca nawet nie wiem czy bylo 45min od ostatniego :ico_nienie: pielucha zmieniona...i jak polozony do spania to marudzi :ico_olaboga:
chyba sie w pizamke przebiore i bachne kolo niego bo juz mis oczy same zamykaja a glowa peka z bolu od tego niewyspania!!!
Dobranoc!!! zycze Wam spokojnej nocki :ico_oczko: