Hej witam się i ja :-) i stawiam :ico_tort: za 36 tydzień!!!
Ania dawaj znać na bieżąco :)
Ależ dziś gorąco aż ma się ochotę na spacerek :-) idę zjeść płatki z mlekiem bo K mi dziś zafundował czekoladowe :-D czuje się jak dziecko :-D

dopiero jak się coś zacznie dziać :-)A to ty masz jechac dzisiaj jeszcze do szpitala czy dopiero jak zacznie sie cos dziac???

Ale numer, tak po prostu wszedł do domu :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:Moja siostra mi właśnie napisała że wczoraj wszedł do nich złodziej i ukradł laptopa, komórkę i aparat :ico_placzek: :ico_olaboga: Jej mąż się wracał kilka razy do domu bo czegoś zapomniał i jego mama nawet się nie przejęła jak znowu ktoś wszedł bo myslała że to on a to złodziej wszedł sobie do pokoju mojej siostry i jej męża :ico_olaboga: Najbardziej szkoda zdjęć i pamiątek jakie tam mieli :ico_sorki:

Ale jestem w szoku :ico_szoking: złodzieje to mają tupet ..Moja siostra mi właśnie napisała że wczoraj wszedł do nich złodziej i ukradł laptopa, komórkę i aparat :ico_placzek: :ico_olaboga: Jej mąż się wracał kilka razy do domu bo czegoś zapomniał i jego mama nawet się nie przejęła jak znowu ktoś wszedł bo myslała że to on a to złodziej wszedł sobie do pokoju mojej siostry i jej męża :ico_olaboga: Najbardziej szkoda zdjęć i pamiątek jakie tam mieli :ico_sorki:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość