jak sie serkiem ulewa to normalne i dobre, bo to znaczy, ze brzusio pracuje,
ufff...to super !wielka ulga!!! Dzieki za odpowiedz :ico_sorki:
dzwiga sobie glowe, obraca ja na boki
a Pola to zdolniacha jak na niecale 3 tygodnie :ico_brawa_01:
Ja wyczytalam ze od pierwszego miesiaca mozna na brzuszek klasc a nawet zalecaja na pare minut...to polozylam Szymcia...troche postekal powiercil sie i usnal ale po 10 minutkach zczal plakusiac wiec go na plecki przekrecilam ...oh jaki byl zadowolony :-D
[ Dodano: 2011-04-26, 20:48 ]
ja mam wrazenie, ze tych miesni nie czuje, z
kurcze wspolczuje strasznie....
ja nartomiast tak unikam napiunania miesni brzucha przez ta dziure ze mi plecy zaczynaj nawalac :ico_placzek: czuje bol nawet jak siedze...tylko lezenie ciut pomga....Miejmy nadzieje dziewczyny ze wszystkie juz wkrotce do formy wrocimy :ico_sorki:
[ Dodano: 2011-04-26, 20:49 ]
ostatnio na brzuszku przespala 5 godzin
rany jestem pod wrazeniem :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2011-04-26, 23:20 ]
kurcze moj laptop padl... nawet wlaczyc go nie moge...nie wiem co sie stalo ...jeszcze godzine temu mojM.gral sobie w pokera online a teraz ...pupa!!! jestem wsciekla ...chyba bede plakac...
troche tez sie boje dzisiejszej nocy -po raz pierwszy sama z Szymkiem jestem!!! a on ma tak chrypke... :ico_olaboga: nie wiem jakby gardlo plukal...tak jak plakusia to taki skrzek bardziej...goraczki nie ma...nie wiem ...myslicie ze jakby go wczoraj przewialo ( jest taka mozliwosc bo u znajomych byl w pewnym momencie przeciag) to dzis by wlasnie taka chrypka wyskoczyla??? czy moze mleko mu sie wracai stoi w gardle???
oj chyba bedzie dluga noc...
[ Dodano: 2011-04-26, 23:24 ]
Dobra lece nas spakowac na jutro do szpitala- przeswietlenie bioderek Szymka...bo to dluga droga -2 godziny w kazda strone podroz sama...
dobranoc!!!
[ Dodano: 2011-04-27, 07:52 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 4 tygodnei mojego synka!!!
Dzien dobry!
Pierwsza noc bez taty byla calkiem przyzwoita...maly prawie wogole nie jadl tzn obudzil sie 2 razy i tylko troche skubnal tak z 5 mnutek moze-pieluchy tez tylko 2 do zmiany :ico_brawa_01: za to teraz po 6 podjadl solidnie i musialam 2 razy zmieniac pieluche i ubranko :ico_haha_01:
a ta paskudna chrypke ma dalej... :ico_olaboga: Co to moze byc???
[ Dodano: 2011-04-27, 09:57 ]
o rany a tu nikogo od wczoraj :ico_olaboga:
ja teraz lece z dziura do szpitala apotem z malym do drugiego szpitala :ico_olaboga: oj zeby szybko si euwineli :ico_sorki:
a moje dziecko jak zjadlo zaraz po 6 tej tak spi dalej :ico_szoking:
milego dnia!!!