a kto teoretycznie powinien być najpóżniej?no co Ty miedzy niektórymi sa odległe terminy rodzenia...

Najpóźniej? Markotka- ale ona z krążkiem biega, więc jak sie balastu pozbędzie to pewnie na porodówce wyląduje :ico_haha_01:a kto teoretycznie powinien być najpóżniej?
Nie wiem czy to stres wszystko możliwe. Mi nie chce się spać przez cały dzień nawet na 30 min. oka nie zamknę.prawie codziennie pobudka o 3-4 i koniec spania :ico_szoking: ale odsypiałam do południa. Jeszcze te kilka dni wytrzymasz :-D 4 maja masz się stawić w szpitalu? A może to przez stres?
Ok, odwołań nie przyjmujemy :ico_oczko:ja w kazdym razie rezerwuje jutrzejszy piatek :-D :-D :-D
Ja już bym chciała swoją rozpakowywać.Ja swoja torbee juz nawet rozpakowalam
A u mnie przed wejściem na Izbę Przyjęć wielka kartka wisi: "Nie wpuszczamy na oddział z walizkami, rzeczy przepakować w jedną reklamówkę 25x35cm" Oczywiście wszystkie panie i tak z małymi torbami wchodzą.mąz powiedział ze bardzo zdrowe podejscie......za na poródówke bede z foliówka jechac.... :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość