Cześć dziewczyny
dawno nie zaglądałam bo jakoś czasu brakło...
tabogucka widzę że piszesz że już goi się twoja dziura, to dobrze :ico_sorki:
a krostki na twarzy i dekolcie mój mały też ma... Choć z tworzy zeszło już prawie, smaruje raz dziennie po przemyciu woda przegotowaną kremem Oliatum. I też nie wiem czy to ten trądzik czy coś jem co go uczula... Bądź tu mądry :ico_noniewiem:
herbatki nie podaje..
Inuno ja też mam wielki apatyt non stop bym jadła a tu tyle nie można bo uczula bo wzdyma itp.. :ico_olaboga:
aga216 piękne zdjęcia :ico_brawa_01:
ja mam problem z karmieniem, bo mały chyba do butli się przyzwyczaił :ico_nienie: bo często sobie ściągała, ale w nocy z cycka i było ok, a dziś już w nocy był problem... Poza tym chyba mam mniej pokarmu albo Witek więcej potrzebuje bo głodomor z niego straszny, w butelce jak mam dłuższą przerwę między karmieniem i uda mi się ściągnąć te 120-130 ml to czasami na raz wypije. A jeść chce czasami co godzinę-dwie :ico_sorki:
będę musiała go zacząć dokarmiać sztucznym chyba bo nie wydolę;p I czytałam gdzieś że piwo ogólnie wzmaga laktację :ico_haha_01: ja pije teraz czasami karmi po karmieniu, tak jak wcześniej nie lubiłam tego piwa tak teraz mi smakuje.
co do hormonów to ja często zauważam u siebie straszną frustrację... jak mały płacze, bo często marudzi okropnie to mam dość...
Ale robi już takie minki świetne, coraz częściej się uśmiecha, i tak jakby próbuje już coś powiedzieć jak się do niego gada to się patrzy, jest słodki.
a co do sexu... Aż wstyd ale my dopiero parę dni temu spróbowaliśmy :ico_wstydzioch: ale wcześniej nie czułam się gotowa...I nawet nie odczuwałam takiej potrzeby :ico_szoking: Ale o męża trzeba było dbać ;-)
Mnie bolał ten 'pierwszy raz'... Tez macie wrażenie że TAM wszystko jest teraz inaczej?? tabogucka ma dobrze po cc :-D
w ogóle byłam na kontroli i wszystko ok, i wkładkę (spiralę?) mi polecił ginekolog bo tak chce zrobić około 5 lat przerwy, chociaż ostatnio myślałam że 3,4 lata byłoby lepiej... Ale jakoś nie mam zaufania do tej wkładki... i boje się trochę. Macie jakieś opinie na ten temat? Czy potem nie będzie problemu z zajściem ponownie w ciąże? Ta wkładka jest na pięć lat i kosztuje 1050 zł. Podobno najlepszy do tej pory wymyślony środek antykoncepcyjny... I przy karmieniu piersią są jeszcze jakieś tabletki ale mi gin powiedział że mają dużo skutków ubocznych i nie poleca..
baraqada witamy nową mamusię :ico_brawa_01: