05 maja 2011, 13:49
ale się dziecie cieszyło, że znów w przedszkolu jest, nie chciała wyjść jak już się zajęcia skończyły hihihi, jeszcze zastanawiam się nad jednymi, ale sa w innym miejscu, troszkę dalej od nas, muszę sprawdzić autobusy i może autobusem bedę jeździć w piątki rano, zobaczę:)
leżę sobie właśnie, moja ma drzemkę, a ja odpoczynek, bo pochmurnie u nas i śpiąco przez to strasznie, pokój elizku usprzątnięty, komoda świetna, małej tez się podoba teraz jak ma, szczęśliwe dziecko bardzo:):):) a to najważniejsze i nas od razu cieszy, a ja powystawiałam nasze stare meble na sprzedaz za kilka funtów, a niech ktoś biere bo sie przydadzą a ja nie będe musiała kombinowac co z tym zrobić i już nawet po łóżko pietrowe dzwoniła pani jedna:):):)
A co do usg ale macie fajnie heh wspólnie duchowo będziecie się wspierać w dany dzień, no ja już nie będe miała dopiero zobacze swoje dziecię na żywo jak wyjdzie na świat:):):)izuś_85, super że macie dodatek do mieszkania, to duża ulga dla kieszeni a jak się nalezy to trzeba brać, bo mało my naszemu państwo nie dajemy, no ja już nie, ale nie małe pieniądze ze mnie mieli jak pracowałam w PL:)
izabellla współczucia ze zwierzakiem, jak się człowiek przyzwyczi i pokocha te małe stworki to smutno, że coś sie z nimi dzieje nie tak
Kocura Bura, no to o tyle fajnie, że grzanie włączyli nie trzeba marznąć we własnym domu nie???
Zasypiam, chyba odpłynę zaraz:)Do póxniej:)
[ Dodano: 2011-05-05, 13:50 ]
dziwne, wyskakuje mi błąd jak coś piszę i wysyłam ale za chwilę patrze i post jdnak się dodał:) a już myślałam, że się nie dodają wczoraj mnie to tak złościło, ale jednak jest wszystko:0