Emilia dziękuję :ico_oczko:
Teraz będziemy siedziały jak na szpilkach i czekały na wieści od mamy Izuni :-D

wow, pieknie, pewnie jest juz po wszytskim i tuli Maksia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Taką wiadomość dostałam wczoraj od Koroneczki o godz. 23.24: Właśnie odeszły mi wody! Nie wiedziałam, że tak ich dużo :-) skurcze co 5 min., nie jest źle :-) jedziemy do szpitala jak się ogarnę! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:-D :-D :-Dstanik-karmnik
nawet nie wiesz, jak bardzo bym tego chciala :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Emilka coś czuję, że dzisiaj wieczorem pojedziesz :ico_oczko:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: chetnie sie poczestujeStawiam :ico_tort: i :ico_kawusia: za 35tc :ico_ciezarowka:
no to widze ze koroneczka wepchneła sie przed mame izuni :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czekamy na wiesci :ico_brawa_01:Taką wiadomość dostałam wczoraj od Koroneczki o godz. 23.24: Właśnie odeszły mi wody! Nie wiedziałam, że tak ich dużo :-) skurcze co 5 min., nie jest źle :-) jedziemy do szpitala jak się ogarnę! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość