no to książkowo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:urosła 2cm i przytyła 200g
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Po pierwsze to stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 3mc Nelluni
pięknie rośnie :ico_brawa_01:zmierzyli ją i zważyli i ma 61cm i 6200g czyli przez tydzień urosła 2cm i przytyła 200g :-D
ano padał przez większzość dnia :-) heheheale w Pl pada śnieg :ico_szoking:
biorę się za nią dzisiaj.Pinko musisz koniecznie ją przeczytać i ułatwić sobie troszkę życie :ico_oczko:
szczęściara :-) Mój Staś zasypia na noc ok. 19-20, budzi się na pierwsze nocne jedzenie ok 24-1 w nocy i potem drugie karmienie ok. 4, następne koło 6-7 i potem śpi dopóki ja nie wstanę, czyli do ok. 8, bo wtedy przychodzi Ula. Czasami Ula robi w nocy pobudki, budz się z płaczem, czasem chce siku i ja na wieczór tak ok. 21 już zasypiam na siedząco. Nawet mi się do kompa nie chce siadać.więc ja jestem w pełni wyspana,
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:hej!! :ico_tort: dla wszystkich z okazji wczorajszych 2 miesięcy Wojtusia
:ico_brawa_01: ale rosną nam maluchy. Jakie ładne zdjęcia, super wyglądasz :-).mała waży 6690 i ma już 65cm

superowo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:My po wizycie kontrolnej w tydzień Stefan przybrał 215g(6315g teraz waży) i ma 60cm w tydzień 2 cm urusł :ico_szoking: .Pani mnie pytała czy ja zamiast mleka mam serek w piersiach bo chłopiec tak ładnie rośnie .
to jest święta prawda, własne poczucie wartości, sprawia, że my jesteśmy szczęśliwe, a jak my jesteśmy szczęśiwe to i nasze bobasy :-)mamusia jest super to synuś też haha (skromnisia :-D )
Stefan go pokochał przez te czarne oczy i czerwony nosek śmieje się do niego cały czas ,próbował do niego zagadać co widać na focie istny ubaw a fota robi furrorę w rodzinie hi hia my mamy takiego samego krecika jak Wasz :-D
ja też się tym stresowałam, więc nie jesteś jedyna :-)pomyśleć ,że stresowałam sie czy pokocham drugie dziecko tak jak pierwsze :ico_puknij: Ale byłam głupia :-D
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość