patrycjaaa jak tam nonono małej ??
Martynka miała taką strasznie czerwoną jak jej smarowałam sudocremem i zmieniłam na bepanthen i zeszło wszystko prawie od razu :-)
juz lepiej :ico_sorki: :ico_sorki:
kupilismy oryginalane pampersy i grubo smaruje mascia tortimential no i nie uzywam chusteczek tylko za kazdym razem myje dupke woda a czasem kalia i juz blednie tylko taka mala ranka jeszcze jest widocznie juz bylo powaznie
dzis bylismy na troszke u moich rodzicow siostra byla ze swoimi 2 lobuzami Hubercik 3latka i Julka 10miesiecy tyle halasu robily a nasza nie reagowala spala jak zabita
ciesze sie bo naprawde malutka puki co grzeczna duzo spi w dzien w nocy tez tylko tyle co ja biore do przebrania i karmienia troszke dlugo zasypia ale jest kochana
u nas tez jest duzo rak do noszenia jakby co bo z tesciami mieszkamy tesciowa nie pracuje i zawsze chetna zeby przy malej byc
za tydzien mam szkole i musze jechac ale juz czuje sie dobrze na silach a wiec pojade troszke mi szkoda bedzie mala na dluzej zostawic ale sie jakos przemecze
Aniu szkoda ze mala nie spi w dzien ja tez myslalam w sumie o kupnie nosidelka czy chusty bo mala coraz bardziej sie przyzwyczaja usypiania na rekach
Dobrusiu wspolczuje tych kolek a od kiedy mozna sie ich spodziewac? mala ma dopiero 2 tyg i jak dlugo trwaja slyszalam ze do 3 miesiecy
dobrze ze chociaz to radio go uspokoilo u nas mam nadzieje ze K zaradzi kolkom wkoncu osteopata :ico_sorki:
mala wykapana i udalo mi sie ja wkoncu w miare szybko uspic
myslalam ze bedzie gorzej po tych odwiedzinach ze bedzie rozdrazniona ale nie bylo tak zle