14 maja 2011, 13:11
hej laski, wczoraj przez ten komunikat nie weszłam na forum bo nie mogłąm nic kliknać :ico_olaboga:
nie wpadłam na to zeby przez explorera wejsc
u nas tragedia z syropami, tego sie obawiałam :ico_olaboga:
syrop witaminowy i calcium to jej do kaszki wlewam i nie czuje wypija :ico_sorki:
ale ten lek na refluks to masaakra, nie mozan go wlac do jedzenia ani picia bo sie robi kluska :/
w czwartek wieczorem dostałam szału :ico_olaboga: ja juz nie wiem co sie ze mną dzieje, przez hormony, stres? nie chce sie tłumaczyć niczym :ico_olaboga: wściekłam sie bo Przmek ten syrop Majce wcisnoł znów na chama i znów sie dławiła, w płucach bulgotało :ico_olaboga: a on uparcie twierdził ze inaczej sie nie da
ze złosci wyzwałam ich oboje- Majke też i wyszłam myślałam zę sie spale ze złosci i wstydu, jak mogłam tak nakrzyczeć na własne dziecko?
[ Dodano: 14-05-2011, 13:19 ]
na poprawe humorku byłam u fryzjera i obciełam włsoki na boba za ucho :ico_haha_01:
znów kitki odeszły w zapomnienie
ide wieczorkiem na urodziny do koleżanki, taki babski wieczór :ico_oczko: mam nadzieje ze bedzie oki
[ Dodano: 14-05-2011, 13:20 ]
cos nie widze izabelli na forum, cicho siedzi :ico_noniewiem: mam nadzieje ze taka zajeta mężem :-D
[ Dodano: 14-05-2011, 14:41 ]
lukam sobie po stronkach z imionami bo jakos dla chłopca pustka w głowie , raz tak innym razem inaczej mi sie podoba i znalazłam coś takiego link usunięty przez obsługę forum
moze Sylwester... :ico_noniewiem: już sama nie wiem
jak poznamy płeć to bede sie głowic strasznie :-D
Ostatnio zmieniony 14 maja 2011, 16:37 przez
izuś_85, łącznie zmieniany 1 raz.