Witajcie.
U na pierwsza noc od czwartku przespana bez pobudki;)
Wielkie gratki dla Julci. Jak na dwa zęby to była baaaaaaardzo dzielna. Zuch dziewczynka
no tak;) nameczyla sie jak nie wiem... mam nadzieje ze przy kolejnych zabkach bedzie juz lepiej...
No nic mam nadzieje że niedługo to powtórzymy i się znowu spotkamy. No i oczywiście pamiętaj o zaproszeniu z mojej strony :-)
ja rowniez mam nadzieje ze uda nam sie niedlugo spotkac;) o zaproszeniu jak najbardziej pamietam;)
Nie wiem może to tylko złudzenie ale tak mi sie wydaje że teraz tak szybko się dzieją te zmiany.
chyba tak jest... bo na poczatku to wolniej wszystko bylo a od pewnego czasu to jakby codziennie nowa umiejetnosc... nowe gugu piszczenie itd...
dziś też pogoda wydaje się kiepska (chociaż wczoraj po południu już zrobilo się cieplej. Nie lubie takich zmian temperatury w ciagu dnia bo nigdy nie wiem jak się ubrać. Z małym to nie ma problemu bo ściągnę mu po drodze ale ja to już się tak nie rozbiore.
no pogoda dramat...
mi sie spac chce... glowa mi peka.... normalnie szok...
nie bylysmy jeszcze na spacerku... pojdziemy niedlugo jak Krzysiu wroci z pracy...
:ico_tort: za skonczone 5. mscy Oliwki :)!!!!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja tez musze troche pozalatwiac w tym tygodniu...
nie chce mi sie jak nie wiem...
przede mna miedzy innymi wizyta w pracy..;(
na sama mysl mi esi nie chce...
[ Dodano: 17-05-2011, 16:25 ]
magda7, mam pytanie... czy wniosek o 2 dni opieki musze zlozyc dwa tygodnie wczesniej czy jakos inaczej? np tydzien?