Uploaded with ImageShack.us
wieczorem jest jeszcze wiekszy bo pojedzony po całym dniu :ico_szoking:

no to fajnieZuzia już lepiej.
to najlepiej polozyc spac :ico_oczko:połoze Majke spac bo łazi i szuka sama nie wie czego :ico_oczko:
he he, ja też taki cel sobie wymyśliłam, to razem będziemy liczyć kg :ico_oczko:ze jak tylko urodze biore sie za siebie, chce wrocic do mojej dawnej figury

dzieki kochanaPati85, gratki za 5 miesiąc :ico_brawa_01: Brzuszek śliczny, taki zgrabniutki :-D
tez sie ciesze, juz w tamtym tygodniu poczulam, tylko nie bylam pewna, ale teraz juz jestem, w ciagu dnia mniej czuje, ale za to wieczorem sie odzywa :-)No i super, że już ruchy czujesz :-)
jestem za, bedzie nam razniej :ico_oczko:to razem będziemy liczyć kg :ico_oczko:
noo to fajnie pochwal sie , ja jeszcze nic nie kupuje bo nie wiem kto tam zagoscil pod serduchemKupiłam też jeden komplet pościelki dla niuniusia :ico_oczko:
dzieki, ale chyba go nie bierze, rano byl ochrypniety ale chyba juz mu przeszlo, moze po prostu sie nie wyspal, zobaczymy poczekamyPati trzymam kciuki, żeby Erysia nie rozłożyło :ico_sorki:

sama nie wiem z tą buzia poprawie się jak mąż mi zrobi zdjecie to dodam i jutrzejsze USG 4 D wam pokażę przy okazji.Izabela śliczny brzusio
DLaczego buziaczka ucięłaś
A jak ogonek?? uspokoił się?

hehe, ale cieszą takie zakupki, co? :-DKupiłam też jeden komplet pościelki dla niuniusia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość