My wróciliśmy z kolejnego ale tym razem przymusowego spaceru. Ten z góry włączył udar i młody się tak wystraszył, że nie mogliśmy go uspokoić. Jak się nam to udało to nie mógł już zasnąć bo ten wiercił i ciął nadal. Na spacerze spał spokojnie. Teraz już jest po kąpieli, nakarmiony i mam nadzieję że szybko uśnie.A sąsiad gra na nerwach już nie tylko nam, bo sąsiadom 2 piętra niżej i z klatki obok i mają skargę też złożyć.
Murchinson a dostałaś immunoglobulinę? bo jeśli nie to synek na pewno ma rh-,chociaż tyle wiadomo :ico_oczko:
No właśnie nie wiadomo bo u mnie w szpitalu dają każdej kobiecie z rh- immuno niezależnie od tego czy dziecko ma rh- czy +. Mateusz nie ma oznaczonej ani grupy ani czynnika bo nie było ku temu wskazań medycznych. Jak będzie miał kiedyś robione jakieś badanie z krwi to poproszę o oznaczenie. Teraz specjalnie kuć dziecka nie będę.
Zoola :ico_brawa_01: dla córci.
Nowa zdrówka dla Poli i całej Waszej trójki.
Markotka dobrze, że krążek trzyma to jeszcze z tydzień pochodzisz w dwupaku :ico_oczko:
Emilia mojego D przed porodem nie było po ok.9-9.5 godz. Ale po powrocie od poniedziałku ruszają z uruchomieniem nowej linii więc pewnie będzie musiał zostawać dłużej.
Patrycja już niedługo zobaczysz Filipka ale wiem że ciężko.
[ Dodano: 20-05-2011, 19:44 ]
U mnie grzmiało prawie 2 godz., duchota straszna no i właśnie spadł deszcz, tzn pokropiło jak ksiądz kropidłem ale przynajmniej jest czym teraz oddychać.