hej
ja rzadko zaglądam, bo dzieci dają mi w kość, :ico_olaboga: najprzyjemniejsze są teraz dla mnie noce, bo śpią :ico_noniewiem: na dodatek Oli nasiliło się AZS :ico_placzek:
patrycjaaa, nie gdybaj i nie szukaj po necie tylko jedź z małą do lekarza, bo jeśli to skaza to musisz natychmiast odstawić mleko, a trądzik mój mały miał i to tylko jest na policzkach ewentualnie na czółku.To krostki w kolorze skóry, gdzieniegdzie czerwone, ale u nas szybko zniknęły. są jeszcze gdzie niegdzie. A skaza może rozprzestrzeniać się nawet na całą główkę.
mnie się już połóg skończył dawno :ico_brawa_01: teraz drżę żeby @ jeszcze nie dostać :-D
A wczoraj nam sie udalo pierwszy raz sexic :-D
a mnie się kompletnie nie chce. jestem zmęczona i czuję się cholernie nieatrakcyjnie. a jak mnie M. dotyka po brzuchu to już mi ochota całkowicie przechodzi :ico_noniewiem: mam kompleksy :ico_noniewiem: nawet nie mam kiedy ćwiczyć
NowaSejana śliczne córeczki :ico_brawa_01:
Dobrusia u nas też ortopeda kazał układać często na brzuszku, tylko tylko, że mój nie lubi :ico_zly:
no a z dobrych wieści, to Mat dziś przekręcił się z brzuszka na plecki :ico_brawa_01:
[ Dodano: 22-05-2011, 14:27 ]
ni i będę rzadziej zaglądać, bo teściowie kupili przyczepę na działkę i teraz tam będziemy spędzać dużo czasu. tam wypoczywam, jezioro...świeże powietrze, z dala od problemów...