cześć :-D
u mnie od rana było chłodno 17stopni, to wykorzystałam to i posprzątałam mieszkanie-odkurzyłam, pomyłam podłogi, wstawiłam pranie... W nocy niezła burza była, trzaskało strasznie! Teraz już się gorąco robi :ico_sorki: Na obiad pomysłu brak, nawet zakupów nie mam zrobionych, ale mąż za godzinkę przyjedzie, to coś pomyślimy. Na 16:00 do szkoły rodzenia idziemy :ico_haha_01:
Zoola wszystkiego najlepszego dla Nataszki
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
Czyżby coś zaczynało się u Ciebie rozkręcać? :ico_oczko: przeczyściło Cię ładnie :ico_oczko:
Motylek ja też się obawiam, że mój mąż nie będzie wiedział które ubranka wziąć, więc naszykowałam w komodzie gotowe komplety :ico_oczko: ale mam ogólnie wszystko poukładane tematycznie czyli body kr. rękaw jedna kupka, dł. rękaw druga itp... więc jakby coś będę go przez telefon instruować :-D
Murchinson zazdroszczę balkonu :ico_sorki: Mati niespokojny przez tą pogodę :ico_sorki: a jak tam goi się rana po CC, możesz normalnie funkcjonować?
Koroneczka a jak tam Wasza sesja ciążowa, masz fotki?
NOWA a może Liwia ma sapkę-za suche powietrze? Szkoda, że Pola nie załapie się na imprezkę :ico_noniewiem:
Tak się zastanawiam jak teraz są takie upały, to czy przy noworodku może być w nocy otwarte okno? Łóżeczko stoi w sporej odległości.