Dzien dobry brzuchatki
ja na chwilke zameldowac sie, ze zyje, pozniej napisze wiecej, bo teraz maly chce bajke na laptopie ogladac.
U nas chorobowo, maly chory ja chora i wsio do bani, bo ledwo zyje.
Buziaki

u nas tak samo. Tylko zanim Mały zamieszka z Zu to się zamienimy na sypielnie z nimi.u nas maleństwo na początek będzie w naszej sypialni a później z Julka w pokoju
:ico_brawa_01: nie ma to jak stęskniony facet :-DOj jaki był wczoraj szczęśliwy dzień, miłości, tulinkom, całuskom nie było końca :-D

chciałabym takie uczucie mieć przez całe życie, póki mam malutkie dziecko, czasem leże a tu nagle takie łaskotanie od środka że śmieję sie na całego, potem jak będzie większa to jak zasadzi mi kopa raczej do smiechu mi nie będzie :-Dsuper, że masz ostatnio lepsze samopoczucie Gratuluję ruchów Córci, świetne uczucie, nie?
gratk :ico_brawa_01: iStawiam :ico_tort: za tydzień 21 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja się nie wypowiem, bo miałam coneco, był raczej ok, z resztą teraz też Go będę używaćCzy wózki z firmy TAKO są ok.?
ide zaraz zrobić zdjecie samego brzuszka za 5 minut bedzieizuś_85, to czekamy na zdjęcie Twojego brzuszka

no faktycznie leci to strasznie, a kiedy okienko sie zmienia??lada chwila wskakujemy w kolejny miesiac
wspólczuje Ci strasznie, ja tylko mam dalej krwawiące dziąsła ale podobno zdaża się w ciąży i myję pastą na takie dolegliwości właśnie :-Dja ide do dentysty jutro popołudniu i już sie boje ale musze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość