24 maja 2011, 10:12
Hejka
wczoraj juz nie zagladnelam, jak pojechalismy o 16 to wrocilismy po 20, ale sie umeczylam, nie mialam sily juz isc do auta. bylo tak goraco wczoraj, nogi mi spuchly i pewnie czeka mnie to samo co w pierwszej ciazy.
Dzis juz pochmurno, wiatrzysko wieje, ale nie wiem czy jest zimno :ico_zly:
izus brzusio super :ico_brawa_01:
Fajne fotki :ico_brawa_01:
Co do wozkow to ja mam taka sama opinie na ten temat jak izus tez bedziemy kupowac oddzielnie spacerowke
izus, mebelki cudne, ale dziewczynki beda mialy piekny pokoik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My niestety nie mozemy tak umeblowac tak jakbyśmy chcieli, jak bedzie drugi synus to wtedy bedzie latwiej, bo w jednej czesci pokoju beda spali a w drugiej sie bawili, a jak dziewczynka, to bedzie maly klopocik, bo wyprowadzac sie nie chcemy, ale jakos trzeba bedzie sobie to zorganizowac.
elibel, tak wiem, ze TY i inia nie chcecie znac plci :-) podziwiam Was, ja bym nie wytrzymala
A u nas chorobowo, maly zapalenie migdalow, rozmawialam z lekarzem o zabiegu ktory mial , ze nic chyba jednak to nie dalo i tak lekarz powiedzial, ze najprawdopodobniej bedzie trzeba usuwac migdaly, ma tak wielkie, ze nie ma w buzi miejsca, biedny moj synus, musze teraz wizyte u laryngologa umowic sie na wizyte i on zadecyduje czy usuwac jesli tak to kiedy, bo Erik jest jeszcze maly, przeraza mnie to :ico_placzek:
Zaraz wstawie fotke brzuchola mojego, ale mi urosl, wielki jest :ico_szoking: