hej !!
u mnie nocka spokojna :ico_oczko:
od rana znowu mnie xzysci normalnie z ubikacji wyjsc nie moge... :ico_wstydzioch:
Motylek22, cos mi sie wydaje ze teraz to ty na porodówke bedziesz jechac :ico_oczko:
Tatuś też bawi się w kangura ale wiadomo nie ma jak u mamy! :ico_oczko: :ico_haha_01:Oj Matiemu musi być bardzo dobrze z taką mamusią kangurkiem :-)

no właśnie :-DMotylek, Zoola to się szykujcie na porodówkę.

może ci minie zanim będziesz musiała wyjść :ico_sorki:ja sobie przypomnialam ze mam dzis z nataszka umowioną wizyte u okulisty.......
ciekawe jak ja to zrobie jak mnie tak czysci....
fajnie by było :-Dwiecie pamietam ja córcia była malutka miał miesic i całe nocki przesypiał budziła sie o 5.00 na cycucha i spała dalej......normalnie przy nij mogłam wszystko zrobic.....oby Tymon taki był :ico_sorki: :ico_sorki:

narazie mam spokoj.....widze ze jak jelita sa czysciutkie to jest ok :ico_oczko: naj wyzej na razie nie bede nic jadała........a wizyte mamy na 13.45.....Zoola, zjedz kawałek czekolady, może Ci przejdzie. I oby to nie była jelitówka :ico_sorki:
mała pieszczota :-Dnie chciał do łóżeczka, więc wzięłam go do nas do łóżka- poprzytulać się chciał!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość