No a ja właśnie chyba będę musiała mieć CC.szkieletorek, no właśnie o pielęgniarki mi chodzi. Ale to po cc chyba gorzej jest, bo stare pindy nawet na chwil e sie nie zajmą dzieckiem, a ja nawet schylić się nie mogłam po Małą :ico_noniewiem:
Ja łykam od początku magnez i dwa razy w tygodniu potas, chyba ma pomóc we wchłanianiu magnezu. Przy Zu łapały mnie skurcze łydek, zwłaszcza w nocy, a teraz mam spokój. Tabletki mają różną zawartość magnezu- może za małą dawkę łykasz?

ja ku odmianie dodatkow mam witamine C i żelazo bo mam anemię, nie wiem czy wyniki się poprawiają czy nie, pewnie po wizycie 8 czerwca będę miała zrobić badania krwi i moczu. Badanie płynu płodowego na szczęście wyszło ok. Wczoraj odebrałam wyniki, pozostałe też idealne. :ico_brawa_01:A co do magnezu to nie wiem zobaczymy bo biorę go od tygodnie dokładnie więc może za krótki czas.Jak do następnej wizyty nie ustana lub zmaleją to powiem ginowi .
Potas też mam .
ja kupywałam takie chusteczki po 4,90zl paczka więc cena chyba dobra jak na moje oko :-)Kobietki doradźcie mi .
Mam propozycje że kupi mi żona kuzyna chusteczki pampers
12 opakowań ( 64 szt w opakowaniu są ) za 7 funtów
Też biorę wit C oraz żelazo bo ostatnio wyszło mi baardzo niskie.Ale taka moja uroda mama moja ma anemie więc muszę sie pilnować.ja ku odmianie dodatkow mam witamine C i żelazo bo mam anemię, nie wiem czy wyniki się poprawiają czy nie, pewnie po wizycie 8 czerwca będę miała zrobić badania krwi i moczu. Badanie płynu płodowego na szczęście wyszło ok. Wczoraj odebrałam wyniki, pozostałe też idealne. :ico_brawa_01:A co do magnezu to nie wiem zobaczymy bo biorę go od tygodnie dokładnie więc może za krótki czas.Jak do następnej wizyty nie ustana lub zmaleją to powiem ginowi .
Potas też mam .
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość