Witajcie! Ale tu znów pustki :ico_sorki: Mnie jakaś angina dopadła :ico_chory: , wczoraj caly dzień gorączka i to wysoka, bo ponad 39 :ico_chory: , a dziś gorączka mniejsza, ale za to gardło okropnie boli :ico_placzek: , mój P jutro ma 3-dniowy wyjazd, a ja sama i to chora z dziećmi zostaje. Zastanawiam się, czy nie jechać do mamy :ico_noniewiem:
Agnieszka pisała, że u niej ciągle szykają i szykają co to :ico_noniewiem: , i że ma na dzieje, że niedlugo ją zdiagnozują, bo jest 100km od malutkiego, tatuś z Wikuśiem jest, bo teściowa nie chce pomagać :ico_zly:
Krzyś musi po kąpaniu cycka
też tak robiłam, że karmiłam go piersią po kąpieli, ale po piersi on mi śpi tylko do 1 :ico_olaboga: , a po kleiku to śpi nawet do 3, ten jeden dzień miał taki bezsenny :ico_noniewiem:, bo w dzień też wtedy malo spał :ico_noniewiem:
A oto obiecane fotki:
super że wszystko się udało :ico_sorki: , a malutka jaka śliczna na tych zdjęciach, malutka księżniczka :ico_brawa_01:
[ Dodano: 31-05-2011, 09:43 ]
Wiem, że nie wszystkie jeszcze dokarmiacie maluchy, ale powiedzcie mi jak macie zamiar wprowadzać gluten dzieciaczkom? Moja doktorka kazała mi już zacząć wprowadzać, ale nie bardzo wiem od czego zacząć :ico_noniewiem: