Malinka ( sory za szczerość ) to co opisujesz to mi się w głowie nie mieści i czasami to nawet czytac mi się tego niechce... wszystko to chore jest i poronione... ja juz się gubię w tym wszystkim i wiesz co bym zrobiła? Kopnęła go w zadek!!! i tyle na ten temat!
Zaraz idę do gina po zwolnienie i na badanie, no i pewnie czeka mnie siedzenie w kolejce a tu taki upał, chyba poczekam do 19 jak sie przeludni.. teraz mam chwilke oddechu bo mały u mojej mamy urzęduje ...
Zirafko- miłego leniuchowania na wolnym
no fajowo jest :-D z tym, ze wiesz jak to jest z tym leniuchowaniem w domu przy dziecku :ico_haha_02: ... zreszta ja to jestem taka , ze odpoczywac nie umię i cały czas myślę co by tu jeszcze zrobic :ico_puknij: i tak np dzisiaj przebrałam pościel.
Kuba już drugą noc zasypia sam w swoim łóżku w swoim pokoju i spi tam przez całą noc bez problemów
rewelcja to nawet mój teraz nie prześpi całej nocy, bo zjada duzo ostatnio truskawek i w nocy chodzi sikac ze 2,3 razy- to więcej jak ja :ico_szoking: ale cieszę się, ze je te truskawki bo zniknęły problemy z kupą, teraz robi 2 razy dziennie. :ico_brawa_01: