jenny1983 napisał/a:
kingoza ta twoja @ dziwna, ja zrobiłabym dla świętego spokoju test ciążowy.
No mnie też sie to dziwne wydaje .
Zrób teścik .

:ico_noniewiem: o tak :ico_noniewiem:nie przychodzi też źle
- no tak :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Ale standardowo - jedna kreska :ico_placzek:rybko testowałas dziś :ico_haha_01: :582: :582: :582: :582:
- a Ty tez test jeszcze jeden zrob,dzis mnie kolezanka pocieszala,ze jeszcze dwa dni po spodziewanym terminie miesiaczki test wyszedl negatywny,a dzidzius byl :ico_oczko:ja jestem w zawieszeniu...brak @...brak dzidzi...nawet nie moge zacząc piątego cyklu... :514:

:ico_szoking: tak... :ico_szoking: jak piszesz tak zrobię...ale dla większego prawdopodobieństwa odczekam jeszcze kilka dni :604:a Ty tez test jeszcze jeden zrob,dzis mnie kolezanka pocieszala,ze jeszcze dwa dni po spodziewanym terminie miesiaczki test wyszedl negatywny,a dzidzius byl :ico_oczko:
:588: :588: :588: tak jak sama napisałas to jeszcze o niczym nie świadczy...no tak :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Ale standardowo - jedna kreska :ico_placzek:
Przepraszam kochane, że Wam się wtrącam w wątek...podczytuję wolnym chwilami i dopinguję a to co chcę napisac to na pocieszenie.- a Ty tez test jeszcze jeden zrob,dzis mnie kolezanka pocieszala,ze jeszcze dwa dni po spodziewanym terminie miesiaczki test wyszedl negatywny,a dzidzius byl
usmialam sie :ico_brawa_01: ale... @ nie przyszla w nocy :-DA kysz @. Nie bez przyczyny ktoś okres nazwał małpą :-) . Przychodzi źle, nie przychodzi też źle i dogodzić nam.
bylas u lekarza ???ja jestem w zawieszeniu...brak @...brak dzidzi...nawet nie moge zacząc piątego cyklu... :514:
jestes jedna z tych szczesciar :-Dkilka dni po terminie spodziewanej @ testy wychodzily mi jednokreskowe...dopiero beta hcg z krwi potwierdziło bardzo wczesną ciążę...
- a to przypadek,ze zniknal,bo wstawialam zdjecie nowe w podpisie i suwaczek skasowalam niechcacy :ico_sorki:p.s. fajnie ze suwaczek wrócił...iw_rybka, :-D
- badz juz w tej ciazy,to i ja zajde :ico_oczko:odczekam jeszcze kilka dni :604:
- dzieki,ale mialas mila iespodzianke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:. Pozdrawiam i kibicuję :ico_sorki:
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość