a oto Tymonek zooli27:
[ Dodano: 01-06-2011, 10:47 ]
Tymonek to głodomorek :-D :-D

Z moją mamą będzie tak samo, ciekawe jak zareaguje teściowa bo ma przyjechać 12.06 ale tylko na jeden dzień.mama to prawie mi ją wyrwała z ręki bo chciała potrzymać :ico_haha_01: :ico_haha_01: i co najlepsze to u każdego zrobiła kupkę :-D :-D
Niestety ja nic do południa nie zrobię jak Mateusz nie śpi.no to pewnie wam ciężko :ico_sorki:
na szczęście ja mam w domu chłodno jeszcze bo się ściany nie nagrzały to mała sobie spokojnie w domu śpi :-)
Mateusz zaczyna.[ Dodano: 01-06-2011, 09:43 ]
wasze maluchy też tak się wiercą jak śpią??

czyli tak jak ja jak jestem sama z dziecmi, w sumie po poludniu tez nie bardzo, bo jak nie jednym to drugim trzeba sie zajacNiestety ja nic do południa nie zrobię jak Mateusz nie śpi.
Tosi tez sie czasem zdarza :ico_oczko:Mateusz zaczyna.
ja tez zycze zdrowkaNowa współczuję bólu, zdrówka życzę.
slodkia oto Tymonek zooli27:

robię 100 ml i zazwyczaj połowę z tego wypije a resztę Hania :-Ddziewczyny w jakich ilosciach dajecie dzieciom herbatki?
troszkę wypada ale bardziej z czubka głowy :ico_noniewiem:czy Waszym dzieciaczkom wypadaja wloski?
super,mam nadzieję,że pochwalisz się efektem takiej sesji :ico_oczko:pod koniec czerwca umowilam wstepnie dzieciaki na sesje zdjeciowa

to podobnie jak u nas, tylko Marcel pije koperkowa, rumiankowa mu smierdzi :-Drobię 100 ml i zazwyczaj połowę z tego wypije a resztę Hania
no wlasnie Tosia ma juz prawie czubek lysiutki, reszta nawet sie trzymatroszkę wypada ale bardziej z czubka głowy
jasne, ze taksuper,mam nadzieję,że pochwalisz się efektem takiej sesji
dokarmiasz ja tak?bo teraz ma zwykłe Nan

czasami,jak idę gdzieś na spacer to wezmę czasem troszkę mleka w butelce i dam jak nie mam gdzie cycem nakarmić,albo jak mamie zostawiłam jak poszłam do pkola to też miała mleko w butelce :ico_oczko: tak to tylko cycuś :-)dokarmiasz ja tak?
ja kończę opakowanie dla ciężarnych i karmiących :-)łykacie jakies witaminy dla karmiacych?
Już nie bo zaczęło zanikać i maks. ściągałam 10-15ml z obu piersi.Murchinson, a Ty nadal odciagasz mleko swoje?
Jak widać na zdjęciu nie za bardzo-może trochę na czubku się przerzedziły. Za to mi zaczęły wypadać garściami.czy Waszym dzieciaczkom wypadaja wloski?
Ja też.Emilia magnez możesz brać.ja kończę opakowanie dla ciężarnych i karmiących :-)łykacie jakies witaminy dla karmiacych?
My na początku mieliśmy Bebilon HA bo tak poleciła mi ciotka-to mleko ma mniej cukru i jest bardziej zbliżone do mleka matki a dodatkowo hypoalergiczne.jak daję małej mleko to żebym kupiła HA,bo teraz ma zwykłe Nan
Jakie ma śliczne wałeczki :ico_brawa_01:a oto Tymonek zooli27:
Super pomysł :ico_brawa_01: Czekamy z niecierpliwością na fotki :-)pod koniec czerwca umowilam wstepnie dzieciaki na sesje zdjeciowa
Milenak ma jakąś alergię?położna już poszła i zdecydowałyśmy że w piątek po południu pojedziemy z małą do lekarza żeby obejrzała buźkę Milenki zasugerowała jeszcze mycie w pokrzywie ale w piątek koniecznie do lekarza

To proponuję tą pokrzywą nie myć buzi Milence bo jeszcze bardziej uczuli. Posmaruj to kremem-emolientem jeśli masz bo przy alergii to trochę złagodzi. Wydaje mi się, że w waszym przypadku zmiana mleka na HA niewiele pomoże skoro małą dostaje je sporadycznie.właśnie nie wiem,bo niby ma potówki,które już powinny zniknąć po maści a nadal się utrzymują i lepiej jak obejrzy ją lekarzMilenak ma jakąś alergię?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość