hej
u nas wczoraj burze przeszły, a dziś nie co chłodniej choć zapowiadają 28 st.
Dziewczyny dzis stawiam :ico_tort: z okazji urodzinek Poli :-) (wirtualny, a na prawdziwy zapraszam za tydzień :-) ) , kupiłam jej wczoraj czekoladki do pkola, a w ogóle dziś wycieczka do stadniny koni, fajnie sobie dzionek spędzi :ico_oczko:
Piszecie o chrzcinach, my tak myślimy pewnie gdzieś w połowie lipca zrobić, ale jeszcze nie wiemy, czy w domu, czy w lokalu. Jak ksiądz nam nie będzie chciał ochrzcić w sobotę (z Polą zgodził się ale niechętnie) to pewnie będziemy myśleć o jakimś obiedzie w lokalu, a reszte imprezy w domku.
ania :ico_pocieszyciel: wspołczuję,a męza reakcja :ico_nienie: :ico_nienie: , spróbuj z nim jeszcze pogadać, może dotrze.
Mnie tez mąz wczoraj wkurzył bo mała po płudniu nie chciała mi spać, a on przyszedł wieczorem i stwierdził, ze na pewno głodna :ico_puknij:.
a ja tak robię, ze na wieczór sciagam mleczko i on karmi, a niech wie, że nie ma lekko, bo mała wieczorem rzadko kiedy spokojnie zasypia, moze zaangazuj męża trochę w opiekę :ico_sorki:
Od paru dni mi popłakuje, ciężko jej zasnąć, a jak zaśnie to kreci się i wierci, kupiłam jej Espumisan, już raz dostała, położna wczoraj stwierdziła, ze chyba nic jej nie jest tylko po prostu domaga sie uwagi :ico_noniewiem:
A ja juz zaczęłam sie zastanawiać, czy to może ten mój antybiotyk tak na nia działa, ale jedynym skutkiem ubocznym jego stosowania moze byc alergia pokarmowa :ico_noniewiem:
patrycja to i tak młody długie ma drzemki :-) , u nas góra 2-2.5 h (czasami 3), w nocy to samo, niestety nie ma lekko :-)
murchinson ja tez wszystko robię jak mała śpi,grunt to dobra organizacja :-) niestety juz na moja drzemkę czasu brak
mariola dobrze, że to nie alergia :ico_sorki:
motylek my tez czekamy z niecierpliwością :ico_sorki: , śliczne zdjecie synka w podpisie :ico_brawa_01:
wiola udanych chrzcinek w takim razie, czekamy na fotorelacje
wiecej nie pamietam co komu, bo doczytywałam po lebkach :ico_wstydzioch: