to na pewno fajnie będzie :-Dtak to taki połączony z okazji dnia matki, dziecka i ojca, pewnie będzie fajnie
też miałam ale przez te upały jakoś średnio mi się chce :ico_wstydzioch:ja to ogarnęłam w zeszłym tyg

a ja już zrobiłam porządeczek w jednej szafce Oliwii, teraz poukładam jej ubranka, i tak powolutku doprowadze ten bałaganik do porządku, tylko ciekawa jestem na jak długo :ico_noniewiem:ja już ziemniaczki obrałam,pranie jedno zrobione tylko powiesić zostało a drugie już w pralce

to zależy :ico_oczko: ale jak rano uśnie koło 8 to do 10-11 zwykle śpi,ostatnio nawet do 13 tak spała :-D tatuś bardzo zachwycony,a jak lekarka powiedziała,że do niego bardzo podobna to już w ogóle urósł :ico_brawa_01: a Hania zazdrości raczej nie pokazuje,bardziej za to humorzasta potrafi być,ale co się dziwić skoro już tyle czasu dla niej nie ma co przedtem :ico_sorki:Ania ale widze, że malutka spokojniutka, bo dużo możesz przy niej zrobić :ico_noniewiem: , a jak tatuś pewnie zachwycony co? A Hania ma sceny zazdrości?
hehe nasza oliwia też czysty tatuś i córunia oczko w głowie tatusia :-D , a Adrian jest chyba podobny do P ciotki, bo jakoś do nas jak narazie nie, może się potem troszke zmieni, ale mój P mimo wszystko doszukuje się w nim siebie, bo jest nim zauroczony. Ile ja się go uprosiłam i tego małego bąbla to szok, a teraz jak P się z nim bawi to mówi do niego tak w żartach, że to niby mnie on musiał o synka prosić :ico_puknij: :-D , że tak go kocha, że nie wyobraża sobie życia bez niego.że do niego bardzo podobna to już w ogóle urósł

Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość