07 cze 2011, 00:33
kurcze nie mam kiedy usiasc i napisac... Gabriel zakatarzony, ja zapalenie piersi mialam jakies drobne, bo goraczka tylko 1 dzien i jakos przeszlo, tylko piers troche jeszcze boli...
Sejana, pytalas czy mi przyznali na Gabriela kindergeld-w kwietniu mi juz wyplacili zalegly, dzieki czemu po narodzinach Poli kuba mogl troche z nami w domu posiedziec, teraz juz co miesiac dostaje.
Ja Pole tez klade w body ostanio, ale z dl rekawkiem, bo raczki jej marzna inaczej, dzisiaj jej tez skarpetki ubralam, czesto jak ja w nocy biore juz do siebie to jej spiochy ubieram bo ma chlodne stopki.
Karmie wtedy kiedy Pola ma ochote, nie potrafie nawet okreslic co ile :ico_noniewiem: po prostu jak chce to dostaje...
sliczne te Wasze maluchy, kazde jedno juz takie pucki ma :ico_haha_01: te opaski na glowy boskie sa, u nas szukalam to jakies kilka sztuk znalazlam do chrztu z takimi wymyslnymi kokardami na pol glowy :ico_haha_01: moze jak bede w pl to gdzies znajde...
Tabogucka, przerabane masz z ta goscina, ja ci nie doradze, bo ja jedza jestem generalnie, jak juz bym sie zgodzila na takie odwiedziny to na pewno bym szybko postawila sprawe jasno, ze mi sie to nie podoba i zeby sie zmywali predko :ico_haha_01: ja po prostu nie lubie osob trzecich w moim domu, odwiedziny do 7 dni wskazane, dluzej to juz naduzycie :ico_oczko:
Pola ostatnio wazyla troszke ponad 5.5kg mysle, ze bedzie rownac do rowiesnikow, bo inaczej by zostala paczkiem strasznym :ico_haha_01: