Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

07 cze 2011, 09:38

Izunia ja o cudach też słyszałam, więc staranek nie przerywajcie, trzymam za was kciuki.
164? a myślałam,że jesteś wyższa, bardzo ładna sukienka i jak zawsze super na zdjęciu wyszłaś.

Misia, ale ten zas szybko leci już rok jeśteście po ślubie. :ico_brawa_01:

A u mnie cykl skrócił się do 24 dni :ico_zly: . Odstawiłam oba lekarstwa po jednych prawie nic nie jadłam i jak pisałam wcześniej miałam niestrawność, odstawiłam lek i jak ręką odjął. Te globulki chyba przyspieszyły mi @,chodź nie wiem czy to wogóle możliwe,na pewno zamiast pomóc podraźniły i chyba przez nie zaczęłam plamić. W pn 13 mam nadzieję,że już będzie po @ bo mam wizytę u ginka i powie co dalej.
Jestem wściekła, bo wydałam kasę na leki, które jeszcze mi zaszkodziły, bo nie liczę że wyleczyłam infekcję.

majka2183
Umiem skakać na skakance po całym forum

07 cze 2011, 10:14

Jestem wściekła, bo wydałam kasę na leki, które jeszcze mi zaszkodziły, bo nie liczę że wyleczyłam infekcję.

no można się wściec ale tak już jest z tymi lekami

szkieletorek

07 cze 2011, 10:49

szkieletorek co tam u ciebie?
U mnie wszystko dobrze.Wizyta byla mi potrzebna, nie denerwuje sie teraz wcale i znow ciesze każdą chwila.Mala kopie jak oszalała ale tylko rano i wieczorem .

Upały okropne i duchota straszna.
Ja właśnie w mojej pracy ale małą coś rzuciło i spi jeszcze choc juz drzemek w ciagu dnia nie miewała.

Majka na którymś watku pisałaś o kłuciu czy bolu. Tobie o ile dobrze pamiętam test wyszedł pozytywny i bylas u gina, teraz czekasz na umówioną wizytę.
Najważniejsze ze @ nadal nie ma.
A tak w ogole to jak się robi bete to jest rozpisane ilość czegoś tak do każdego tyg ciąży i mozna zobaczyć na jakim etapie się jest.

izunia laska z ciebie .Sukienka swietna tego typu mam tylko kolorki inne.No i to ze ja jestem z tych wielkich wiec pewnie na zywo juz tak fajnie nie wyglądam .

misia 81 a wiesz co ci jest juz ? Z mezem wszystko ok czy tylko u ciebie jest problem?

majka2183

07 cze 2011, 11:07

Majka na którymś watku pisałaś o kłuciu czy bolu. Tobie o ile dobrze pamiętam test wyszedł pozytywny i bylas u gina, teraz czekasz na umówioną wizytę.

no własnie wczoraj tak mnie jakoś dziwnie brzuch bolał na dole i jedna z naszych koleżanek pisał że mogą to być skurcze czy coś.
Owszem test wyszedł pozytywnie ale na badaniu usg nic nie wyszło następna wizyta będzie planowo powinna być przed Bożym Ciałem a jak nie to dopiero po.
@ była 24 maja ale tylko jakieś 2,5 dnia a nie tak jak zwykle 4 czy 5 dni

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

07 cze 2011, 15:25

Witam popołudniowo...
U mnie zaczęło padać i grzmi więc chyba ostra burza będzie ale to fajnie ja lubię burze :)

szkieletorek

07 cze 2011, 18:08

Witam popołudniowo...
U mnie zaczęło padać i grzmi więc chyba ostra burza będzie ale to fajnie ja lubię burze :)
Łoooo ja to burz nie za bardzo.Chyba za dużo ostatnimi laty burze szkód narobiły.
Ale deszczu pragnę i chętnie bym stała wtedy pod gołym niebem.

Rany ale duszno .....

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 19:38

to patrze ze nie tylko u mnie pogoda paskudna :ico_olaboga:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 cze 2011, 19:59

witam...

misia jaka ty stara... :ico_nienie: moja koleżanka ma 35 i dopiero jest w ciązy z pierwszym dzieckiem...(ta z pracy). Wiec głowa do góry....i mam nadzieje ze i ty niedługo bedziesz miałą swój CUD!

majka2183, te "bole" w jajnikach są naturalną rzeczą przy ciązy :ico_haha_01: . Czekaj cierpliwie...

p.s. ja też lubię burze :ico_haha_02:

majka2183

07 cze 2011, 20:04

majka2183, te "bole" w jajnikach są naturalną rzeczą przy ciązy . Czekaj cierpliwie...

też tak pomyslałam. I nawet doszłam do wniosku że odkąd są te upały to strasznie chce mi się jeść

misia81
4000 - letni staruszek

08 cze 2011, 01:36

jenny, no to już rok szybciutko zleciało :-) i w sumie dobrze,że leki odstawiłaś jak nic nie pomagały :ico_noniewiem: ale czasem i tak bywa niestety...
szkieletorek, dokładnie to nie wiem co mi jest mam podejżenie PCOS i zespół cushinga,bardzo przytyłam nagle :ico_sorki: dlatego ide do szpitala bo raz @ mam raz nie i tak w kółko...ale jak wezme jeden lek to od razu mam owulacje i @ na czas,póki co nie moge go brac bo sobie nim zaszkodziłam,za długo go brałam,natomiast mąż robił badanko i wyszło,że nieupłynnia mu się nasienie noi nonono :ico_sorki: a co najlepsze on już miał synka więc i był płodny,no ale jak widać coś się stało z jego nasieniem i on i ja musimy sie leczyć póki co najpierw ja :ico_sorki:
majka2183, a może zrób jeszcze jeden teścik ?
ja lubię burze :)
ja też :-D a u nas duchota :ico_noniewiem:
moja koleżanka ma 35 i dopiero jest w ciązy
bardzo mnie pocieszyłaś dziękuję :ico_sorki:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”