09 cze 2011, 21:34
Malinka powiem Ci tak - nikt tu do Ciebie nie pije z powodu wieku.. Gdyby kazda inna dziewczyna takie rzeczy pisala to tez bym jej powiedziala ze podchodzi do tego nieodpowiedzialnie! Ja tez sie nie moge doczekac az moje malenstwo bedzie ze mna ale za nic nie bede go tu ciagnac na sile - niech siedzi ile mu dobrze, jak przyjdzie czas to sam sie zdecyduje wyjsc..
A tak poza tym przejrzalam sobie forum i 4.06 napisalas ze lekarz powiedzial Ci, ze mala napewno bedzie przed terminem ale ze wolalabys zeby jeszcze posiedziala u Ciebie, po czym dzisiaj, czyli po 5 dniach dokladnie piszesz, ze
Ja po wizycie u ginki dowiedziałam się ,że jeszcze z półtora tyg pochodze bo nic nie drgnęło.
A ja chodze, dźwigam,nawet uprawiamy sex bo mozemy a tu nic
no to kurcze dziewczyno minelo 5 dni a Tobie juz zmartwienia przeszly i juz Ci nie pasuje ze lekarz Ci powiedzial ze jeszcze poltora tygodnia NIESTETY musisz przechodzic?... I wybacz, ale w tamtej wypowiedzi nigdzie nie widze wspomnienia ze lekarz powiedzial Ci, ze mozecie starac sie to przyspieszyc wiec nie dziw sie ze reakcja nasza byla taka a nie inna.. I naprawde, nie chodzi o Twoj wiek, bo czy masz 15, 20 czy 40 lat takie zachowanie jest po prostu nieodpowiedzialne i tyle.. Poza tym ja slyszalam ze dziecko w pelni rozwiniete jest w 38 tyg, a Ty wg suwaczka jestes w 36 i 3 dni dopiero.. Ja tez wg OM mam termin na 2 tyg wczesniej niz usg ale to nie znaczy ze bede na sile tu malego ciagnac..
Piszesz w jednym z ostatnich postow ze nie chcesz sie uwalic i lezec do 40tc, nikt Ci nie kaze i podejrzewam ze zadna tak nie robi jesli lekarz nie kaze ale kurcze, zeby specjalnie dzwigac czy szybciej chodzic itp zeby porod wywolac? To juz jest lekka przesada..
Co do tego oceniania to wybacz ale kazda z nas ma wlasne problemy, i to ze jestesmy (w moim wypadku akurat niewiele) starsze to nie znaczy ze lezymy cale dnie plackiem a w okol lataja sluzacy.. Dopiero chwile mieszkasz bez mamy wiec dopiero zobaczysz ze zajmowanie sie domem to wcale nie jest zabawa.. Poza tym, z tego co mi wiadomo to Ty nie pracujesz, wiec czemu myslisz ze masz gorzej niz ktoras z nas?..
No to tyle co mialam do powiedzenia.. Milego wieczoru wszystkim.
Ostatnio zmieniony 09 cze 2011, 21:35 przez
Agus, łącznie zmieniany 1 raz.