też tak myślę, ale jestem zadowolona z tej zmiany w moim umyśle :-Dwszystko przychodzi z czasem...

helloł, czy ja cos przegapiłam? Mi tu została na forum zmyta głowa za te cesarskie mysli :-Dnina0226 napisał/a:
też tak myślę, ale jestem zadowolona z tej zmiany w moim umyśle
ja tez sie z tego cieszę bo pamniętam jak jeszcze niedawno bardzo chciałas cesarke a my tutaj obecne próbowałysmy Ci to "wybić" z głowy!!! :-D
Sorrki laski za ta wstawke o licytacji
wygląda na to , ze tak bo była już tutaj "akcja" odnośnie cc a naturalnego porodu!helloł, czy ja cos przegapiłam
kurcze, no do zamieszkania, a poniewaz nie stać na na domy od maklerów i tego typu rarytasy to śledzilismy różne licytacje sądowe. No i własnie M. pojechał na taka licytację zadłuzonego domu (zobaczyć jak to się odbywa itd.) I mi tu dzwoni że coś kupił!! :ico_szoking:beti napisał/a:
Sorrki laski za ta wstawke o licytacji
no ale to dom dla was do zamieszkania wygrał? jeśli tak to pochwal się laska!!!!
karmiłam, a raczej robiłam co mogłam (bo susza była u mnie jak na pustyni Gobi) Odciągałam, kombinowałam, mały płakał co pół godziny. Ja stres, nerwy, jakies kłótnie nie wiadomo o co z M. MAsakra!! I powiedziałam nigdy więcej nie dam się tak zwariowac. Nie ma mleka, ide kupuje i dziecie spokojnie śpi. Nawet myślałam o tej tabletce przeciw laktacyjnej, ale boje się, bo sa różne dziwne skutki uboczne.A co do karmienia to nie karmiłas przy pierwszym dziecku?
To super!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:I mi tu dzwoni że coś kupił!! :ico_szoking:
Probuj, jak sie nie uda to juz wiesz co bedziesz musiala zrobic :ico_noniewiem: Ale warto sprobowac :-) Bede trzymac kciuki :ico_sorki:A teraz nim bliżej terminu to mam ochote znówu spróbować

pewnie ,że spróbuj ;*A teraz nim bliżej terminu to mam ochote znówu spróbować

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość