wczoraj dostala raz po poludniu, wieczorem brzuszek troszke polal, ale bez wiekszego placzu. A jak brzuszek po debridacie?
dzis dostala rano, obserwujemy :ico_oczko:

my też mamy szczepienie wtedy :-D a synek ładnie przybiera :ico_brawa_01:Następne 27 lipca. Młody przez tydzień przytył 240g.
no i dobrze,przynajmniej się porządnie naje jak prawdziwy facet :-DŻebyś wiedziała, ze głodomorek-konkretny facet musi najeść się do syta czyli min. na 4 godz., a nie po troszeczkę. Jak chce jeść to wrzask na całe osiedle :ico_oczko:
dobrze,że wysypka znika :ico_sorki: a niepokój może na pogodę :ico_noniewiem:U nas juz lepiej wysypka prawie cała znikneła, ale niestety płacz został,, juz nie taki silny jak wczesniej ale nadal mały jest niespokojny.
spirytusem możesz :ico_sorki:dziewczyny czym smarowac potówki???
Ja też nie wiem.Dla mnie może nie przychodzić, a jak już to najlepiej jakby wcześniej zadzwoniła i się umówiła bo chcę jechać na dłużej do rodziców w lipcu a nie czekać jak ona się zjawi....ja nawet nie wiem jaką mam pielęgniarkę zapisaną :ico_sorki:
To tez ładnie rośnie. A ile już ma wzrostu?...moja panienka waży 4530g :-)
Bardzo się z tego cieszę bo przynajmniej wiem, że najedzony i zrobić coś w domu mogę (oczywiście jak śpi)....no i dobrze,przynajmniej się porządnie naje jak prawdziwy facet :-D

nie wiem bo mi jej nie zmierzyły,a ja zapomniałam o tym :ico_sorki: może zapomniały :ico_noniewiem:A ile już ma wzrostu?
ja miałam wszystko sama kupić,ale skoro tak chcą to niech kupują :ico_oczko:U mnie jest przyjęte, że chrzestna kupuje biała szatę i czasami ubranko do chrztu (jeśli chcą rodzice), chrzestny-gromnicę

na dlugo planujecie? ja tez niedlugo planuje wyjazd do mojej mamy, pewnie skusilabym sie wczesniej, ale teraz maja remontbo chcę jechać na dłużej do rodziców w lipcu a nie czekać jak ona się zjawi.
u nas tez tak jestU mnie jest przyjęte, że chrzestna kupuje biała szatę i czasami ubranko do chrztu (jeśli chcą rodzice), chrzestny-gromnicę.
no to super :ico_brawa_01:Zapomniałam wam napisać, że już wypłacili nam odszkodowanie za zalanie przez tego z góry
wlasnie patrzylam na stronie biedronki, fajne z hello kitty, pewnie kupie mojej krolewnie :ico_oczko:Jeśli, któraś potrzebuje to dzisiaj w biedronce mają być body z krótkim rękawem w roz. 62-80 z postaciami disneya po 11,99zł.
u mnie juz ostatnio nie bylo i kupilam w rossmannieDziewczyny czy w e'leclerc są jeszcze pampersy premium 2? U mnie nigdzie ich nie ma, wszędzie tylko 1, 3 i 5.
ooo niezle, my tez ubranka mamy 62 ale pampersy jeszcze 2my już ciuszki zaczynamy w większości nosić 62 a pampersy już 3

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość