Witajcie! O widze, że Aga się odezwała :ico_brawa_01: . Nie przejmuj się ciemieniuszką, i powiem Ci, że to przechodziliśmy i ja ją szybciutko zlikwodpwałam, a miał okropną :ico_olaboga: , smarowałam godzinkę przed kąpielą oliwką potem kąpiek, czesanie i powolutku te większe płaty, i te rozmiękczone od oliwki usówałam paznokciem :ico_noniewiem: , wiem, że są podzielone zdania na takie usówanie, ale u nas błyskawicznie pomogło :ico_sorki:
A ja się dziś pochwale, choć tego nie widziałam, bo byłam w pracy, ale moja mama mi opowiadała. Mój Adrianek spał i jak wstał to pierwsze co tak z płaskiego leżenie usiadła i ałapał się poręczy i tak 2 min posiedział, ale moja mama spanikowała i go podobno położyła, wcale mu się to nie podobało bo na siedząco wszystko widział :-D
A opróczz tego to mam okropne dni, jakieś doły łape, bo wróciłam do tej pracy z myślą o tym, ze we wrześniu też tam będę robić, a tu mam wszystkiego dosyć bo zostaje na lodzie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: , a my mamy dość spory kredyt, i fakt, że mój P mówi, że on podgoni z robotą, że damy rade, to ja jakoś nie wyobrażam sobie gdymym miała nie pracować :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: