hej laski lece za 5 minut na imprezke urodzinową koleżanki wiec życzcie miłego wieczorku :-D
izabelllla123, nie martw sie wynikami, idź w poniedziałek zanieś mocz do badania jeszcze raz, ja miałam tak samo jak ty w ciazy z Mają a okazało sie ze nie umiem sikać do kubka :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
no serio, lekarka mi poiwedziała ze musze rano umyć sie dokąłdnie mydłem, wyszorowac porządnie, wysikać odrobine pierwszego moczu do kibla, znów się opłukać wodą z mydłem i dopiero taki "spuszczony" środkowy mocz z umytej andzi nadaje sie do badania :ico_oczko:
bo z nocnego moczu lecą właśnie śluzy, paskudztwa, nabłonki i inne pierdołki a drożdze mogą być z okolic odbytu
dopiero drugi tak zły wynik jest brany na serio pod uwagę
nie schizuj kochana :ico_oczko: bedzie dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a z żelazem niestety tak bywa, dietkaaaaa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
krupnioki, żymloki wątróbka i zelazo w tabletkach :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
dasz rade lekarz cie pokieruje :ico_oczko:
pamiętaj też ze laboratoria mają "normy" dla ludzi zdrowych a róznia sie one od norm dla cieżarnych :ico_oczko: wpisz w gooooogla normy wyników badań dla cieżarncyh to ci powinno coś wyskoczyć na ten temat
paaaaa leceeeee :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: