hej dziewczęta :-D
ja sie wybawiłam wczoraj, hehe znaczy poplotkowałam :ico_oczko: było bosko, Kasia z prezentów zadowolona :ico_brawa_01: jak na nas czekała to coś ją podkusiło i kupiła sobie szare buty- w sam raz do torebki i portfela :ico_oczko: na maxa trafiony prezent :ico_brawa_01:
Przemek po mnie przyszedł prosto z kawalerskiego :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale szedł prosto i nie kołysał sie na boki :P
Maja grzecznie spała, Natalia sie nia zajęła :-D
dziś lecimy do parku jak zwykle na mega spacer, jutro umówieni jesteśmy ze znajomymi, pojedziemy waskotorówką, moze wejdziemy do skansenu albo pójdziemy na plażę :-D
co do wagi ja przytyłam sporo, ciezko mi było zrzucic ale nie miałam motywacji jakoś, nie pilnowałam diety ani nie ćwiczyłam, ale wiem ze potrafię schudnąć tylko musze na prawde chcieć :ico_oczko: zaprzeć sie w sobie i nie podjadać cukierków i lodów hehe
będzie dobrze, ja przy wyjsciu ze szpitala miałam 12kg mniej :ico_oczko: 3 kolejne spadły w ciagu tygodnia, ale te ostatnie 8-10kg schodziłooooo :ico_olaboga: rok :P
[ Dodano: 18-06-2011, 16:48 ]
Inia super pokój :-D dywan też piękny, ja planuje Majci kupic jakiś dywan ale jakoś zawsze coś wyskoczy, ale wiem ze kupie jej też dywanik pod zabawki taki z uliczkami, domkami itp, bo ona mase autek ma :ico_haha_01: i bedzie miała frajdę :ico_oczko:
[ Dodano: 18-06-2011, 16:51 ]
link usunięty przez obsługę forum, proszę wstawiać zdjęcie. Przykład poniżej.
dokładnie taki :-D