Dzieki dziewczyny musze na jakas stronke zajrzec :-D
Wiecie, mój mąz napalił się tak na skuter, ze wczoraj w końcu pojechał kupić, oczywiśie teraz jeździ, faceci to normalnie duże dzieci :ico_olaboga:
no nawet nie gadaj, moj zapisał sie na prawo jazdy na motor :ico_szoking: i teraz chodzi na jazdy juz, wiec ma w planie kupic motor, a ja jestem mega na niego wkurzona, bo nie mam kasy na taki wydatek, a nie chce kolejnej raty do spłacania :ico_zly:
Dziś Mateusz jak go położyłam na brzuszku to sam przekręcił się na plecy. Sądzę, że udało mu się to bardziej przez przypadek niż z chęci :ico_oczko: Zarzucał nóżką aż się udało.
no to :ico_brawa_01: u nas jeszcze sie to nie zdarzyło, widac Mateuszek silny chlopczyk :-D
Potraficie interpretować płacz swoich dzieci? Krzysiu za każdym razem płacze tak samo i przez to nie wiem czy jest głodny czy coś go boli i tak testuję :ico_sorki: zawsze zaczyna się od postękiwania, później kaszlnięcie z tyłu gardła i po chwili krzyk-zawsze tak samo :ico_noniewiem: i bądź tu człowieku mądry :ico_noniewiem:
ja potrafie tylko rozroznic czy małemu naprawde cos jest i cos go boli, bo wtedy płacze slinym płaczem, a czasami tak popłakuje i odrazu przestaje jak zaczynam go nosic :-)\
patrycja_g, kochana zdrowka dla całej rodzinki :-D
Markotka Dawidek na chrzciny miał ubrany taki komplecik biały bawełniany, czyli spiochy, kaftanik, a było bardzo wtedy goraco, wiec w lokalu przebrałam go juz do czegos cienszego. :-D