hej mała nadal śpi, zasneła bez smoka :ico_brawa_01: wiec juz go nie dostanie na pewno :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja wstałam bo jakiś palant zaczoł coś wiercić nad nami :ico_olaboga: tak to jest mieszkać w blokach :ico_zly: jak nie jeden to drugi coś wierci, szlifuje :ico_olaboga: przeczytałam kilka stron ksiazki i sie skupic dłuzej nie mogłam :/
jak Mysza wstanie to pójdziemy na spacerek, ach kupiłam jej dziś rano zestaw do piasku Wader za 9,90zł w biedronce :ico_oczko: za smoka dostała :-D hehe
śliczne tam sa duze foremki do piasku
już z rana zaliczyłyśmy plac zabaw z koleżanką a teraz po obiadku pójdziemy w stronę tatusia :ico_oczko: jak skończy prackę to do nas dojdzie :ico_oczko:
hehe a wczoraj na dzień ojca Maja wręczała tatusiowi prezent :ico_haha_01: tyle ze oddac nie chciała bo jej sie torebka podobała hehe no ale tatuś zadowolony to najważniejsze, kupiłyśmy mu wodę po goleniu Adidas jego ulubioną i był szcześliwy :ico_oczko:
co do bioder to moje też szerokie zostały, ale wąskie nigdy nie były, bo ja taka gruszka jestem z budowy i pewnie nic sie nie zmieni, ważne żeby po porodzie dojsc do siebie jako tako, bo wiem ze bede sie lepiej czuła psychicznie jako szczuplejsza :ico_oczko:
[ Dodano: 24-06-2011, 16:24 ]
Jakoś wtedy szybciej do dzieci dociera :ico_sorki:
nie pierwszy raz oddała kotkom, i pod samochody też wrzucała chętnie :/
ale zawsze wieczorami był cyrk na kółkach :ico_olaboga:
ale teraz te drace sie LWY ją wystraszyły na dobre i w szoku takim była ze smoka nie chciała
chyba bała sie ze jak otworze okno i je zawołam to ją pogryzą czy coś
a dziś sie pytała i tak bardzo świadomie mówila, ze koty monia wzieły
a ja sie pytam czy chce monia? ona ze tak
a czy mama ma iść do kotków? ona ze nie, taka lekko przestraszona
i mówiłam jej ze teraz małe kotki mają jej monia bo sa dzidziusiami
i sie śmiała :ico_haha_01:
ale zasneła bez :ico_sorki:
oby tak dalej :ico_brawa_01:
bałam sie tego momentu bardzo :ico_noniewiem:
teraz powolutku małymi kroczkami pieluszki bedziemy oduczać, ale nic na siłe, jak sie oduczy to miło jak nie to nie bede jej zmuszac, każde dziecko i tak kiedyś samo rezygnuje z pieluch, wcześniej czy później
o ide bo słysze ze gada do siebie
paaaa