stresy byly i do tego odchodzanie sie - znaczy nie mam ochoty jesc :/a nie przechodziłaś w tym okresie jakiś stresów możliwe że od tego się zatrzymała @

no czuję się dobrze, ale dostałam @ we wtorek i miałam tylko ją 2 dni. A do gina idę we wtorek po niedzielimajka jak sie czujesz i kiedy masz wizyte u gina???

a to nie jest tak ze plamienie przyszo w tych dniach kiedy powinnaś miec @??? Przecież przy ciąży niektóre dziewczyny tak mają...przynajmniej przez pierwszy trymestr? tak cos mi sie kiedyś obiło o uszy :-)no czuję się dobrze, ale dostałam @ we wtorek i miałam tylko ją 2 dni. A do gina idę we wtorek po niedzieli
masz rację...też tak bym myszkowała po trochu ...bo na raz to duży wydatek...a tak systematyczne zakupy tak nie "bolą" :ico_oczko:no ja dzisiaj wybieram się na zakupy z mikołajem po przybory do szkoły i tak dalej książki sobie narazie odpuszczę.
Może za wcześnie ale akurat mamy taki luźne pieniądze to przynajmniej nie wydam ich na duperele tylko w pożytecznym celu
no ja miałam tak jak byłam z mikołajem w ciąży to wydawało mi się że mam normalnie @ przez 3 miesiącea to nie jest tak ze plamienie przyszo w tych dniach kiedy powinnaś miec @??? Przecież przy ciąży niektóre dziewczyny tak mają...przynajmniej przez pierwszy trymestr? tak cos mi sie kiedyś obiło o uszy
no najgorsze przede mną książki co są warte 195zł, torba, i piórnik, no i oczywiście później ubrania, co jednak rośnie chłopakmasz rację...też tak bym myszkowała po trochu ...bo na raz to duży wydatek...a tak systematyczne zakupy tak nie "bolą"

a widzisz...znow masz tak samo :ico_haha_02: . A chociaż czujesz sie już "ciążowo"??? :ico_oczko:no ja miałam tak jak byłam z mikołajem w ciąży to wydawało mi się że mam normalnie @ przez 3 miesiące
a synek wynagrodzi wam to piatkami w szkole :-Dno najgorsze przede mną książki co są warte 195zł, torba, i piórnik, no i oczywiście później ubrania, co jednak rośnie chłopak
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość