Cześć dziewczyny :-)
Niedawno wróciliśmy- wyjazd b. udany :-) drogę do i spowrotem Maksio przespał z jednym przystankiem na karmienie- też w jadącym samochodzie nigdy bym się nie odważyła nakarmić dziecka! Ogólnie cały wyjazd Młody przespał, było fajnie, dużo spacerowaliśmy, troszkę odpoczęłam! Właścicielka w pensjonacie dała nam łóżeczko i wanienkę dla Małego więc ogóle było super- nie musiałam go myć w umywalce jak to było w zamyśle :ico_oczko:
Pierwszego dnia tylko dostałam gorączki 38,6 bo znowu mam nawał pokarmu- leci mi ciurem!! Na szczęście zabrałam ze sobą laktator, termometr i lek przeciwgorączkowy i szybko sobie poradziliśmy z problemem.
Mam laktator aventa i jestem bardzo zadowolona, przykładam, chwila moment i butla pełna :-)
Maksio też najada się z jednego cycucha, czasami chce jeszcze drugiego ale zdarza się to sporadycznie :-)
Markotka, a jak teraz z tym pokarmem? Masz troszkę więcej? Szkoda by było przechodzić na modyfikowane- bądź dzielna i wytrwała pokarmu będzie więcej :ico_oczko:
Motylku jak tam Pawełęk? Wymiotuje jeszcze? Z witaminami rozpuszczalnymi w tłuszczach czyli A D E K właśnie tak jest że w nadmiarze mogą szkodzić czasem bardziej niż w niedomiarze. Pozostałych się raczej nie przedawkuje bo nadmiar wydalamy z moczem. Te wymioty według mnie mogły być jak najbardziej przez witaminy....
Murchinson fajnie, że nowe mleko przyniosło zamierzony skutek :-)
Patrycja, czuję że gdyby moja teściowa była na miejscu miałabym podobnie! Bardzo Ci współczuję, może spróbuj jej kulturalnie ale dosadnie wytłumaczyć, że to Ty jesteś rodzicem i doskonale wiesz co dla Filipka jest najlepsze i nie potrzebujesz niczyich rad, a jeśli kiedykolwiek będziesz miała jakieś wątpliwości to spytasz ją wtedy o radę :ico_sorki:
Jutro chrzcimy Małego- na szczęście w drodze powrotnej w Katowicach odwiedziliśmy galerię i kupiłam sobie spódniczkę :-) Małemu biały sweterek żeby nie zmarzł bo dziś okropny ziąb :ico_sorki:
[ Dodano: 25-06-2011, 18:53 ]
maz pojechał po ten protopic ......nie wiem czy dobrze zrobiłam mowic zeby kupił........
Skoro nic innego nie pomaga to może dobrze zrobiłaś!